• Son
Baoblaze Salıncak Kolu Masa Lambası Mimar Katlanabilir USB Masa Lambası için Çalışma Çalışma Ofis Okuma

Baoblaze Salıncak Kolu Masa Lambası Mimar Katlanabilir USB Masa Lambası için Çalışma Çalışma Ofis Okuma

₺ 149.97
sayı
Mağazada

Masa lambası, sağlam malzeme ve uzun servis ömrü ile yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır.En son LED Teknolojisi-Masa lambamız en son LED teknolojisini, düşük voltajlı DC ışığını, düşük gücü kullanır, titremez ve iyi bir renk oluşturma özelliğine sahiptir.Göz Koruması-Işık efektimiz yumuşak, titreme yok, göz kamaştırıcı yok, kızılötesi yok.LED lamba, geri dönüşüm ve ikincil kullanıma elverişli olan ve xenon gibi zararlı elementler içermez.Yerden Tasarruf Sağlayan Kelepçe-Lambayı herhangi bir masaya kolayca monte edebilirsiniz.Çok kolaylık ve fazla yer kaplamaz.Uzun Ömür - Düşük enerji tüketimi, düşük voltaj ve akım gerekli, düşük ve daha az aydınlık .Potansiyel bir güvenlik tehlikesi yoktur, güvenlik faktörü yüksektir ve servis ömrü çok uzundur.Açıklama : -Masa lambası, sağlam malzeme ve uzun servis ömrü ile yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır. - En son LED Teknolojisi-Masa lambamız en son LED teknolojisini, düşük voltajlı DC ışığını, düşük gücü kullanır, titremez ve iyi bir renk oluşturma özelliğine sahiptir. - Göz Koruması-Işık efektimiz yumuşak, titreme yok, göz kamaştırıcı yok, kızılötesi yok.LED lamba, geri dönüşüm ve ikincil kullanıma elverişli olan ve xenon gibi zararlı elementler içermez. - Yerden Tasarruf Sağlayan Kelepçe-Lambayı herhangi bir masaya kolayca monte edebilirsiniz.Çok kolaylık ve fazla yer kaplamaz. - Uzun Ömür - Düşük enerji tüketimi, düşük voltaj ve akım gerekli, düşük ve daha az aydınlık .Potansiyel bir güvenlik tehlikesi yoktur, güvenlik faktörü yüksektir ve servis ömrü çok uzundur.Özellikler : manuel ölçüm nedeniyle Ana Fonksiyonları : Ayarlanabilir Kol/ Göz Bakımı/ Enerji Tasarrufu/ Tasarruf Uzay - 175 mm/6.89 inch Package İçerir Parlaklık Ayarı : 3 seviye - Malzeme : Alüminyum Alaşımlı - Voltajı : 15 V - Güç Tüketimi : 10 Wsıze Grafik : Lamba Uzunluğu : 216/16,50 inch Bracket Uzunluğu : 370mm/14.57 inch Base Çapı : 1 x Masa Lamp1 x USBCable Note : Lütfen izin 1 - 3mm ölçüm sapması.Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi,öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!Çevrimiçi mal satma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz, müşterilere en iyi ürün ve hizmeti sunmaya odaklanıyoruz.

Ana özellikleri

- Main Fuctions:
Adjustable Arm/ Eye Caring/ Energy Saving/ Space Saving
- Brightness Adjustment:
3 Levels
- Material:
Aluminum Alloy
- Voltage:
15 V
- Power Consumption:
10 W
Size Chart:
Lamp Length:
320mm/12.60inch
Bracket Length:
370mm/14.57inch
Base Diameter 175mm/6.89inch :
Package Includes:
1 x Desk Lamp :
1 x USBCable :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Müşteri seçim