• Son
Saç Büyümesi İçin Organik Neem Yağı. Hindistan'ın Saf Neem Tohumundan. Şimdi Saç Dökülmesi. Saç incelmesi için en iyi tedavi.

Saç Büyümesi İçin Organik Neem Yağı. Hindistan'ın Saf Neem Tohumundan. Şimdi Saç Dökülmesi. Saç incelmesi için en iyi tedavi.

₺ 44.85
sayı
Mağazada

Birçok cilt ve saç sıvısı, yağ ve saç kremi ucuz, zararlı kimyasallar kullanır ve uzun vadeli zararlı etkileri vardır.Sert kimyasallar olmadan onarın ve yenileyin.Saç kalınlığı maksimizatörü sadece saç köklerini ve saç derisini uyaran ve besleyen doğal maddeler kullanır.Saç kalınlığı maximizer'ın neem yağ serumu canlandırmak, güçlendirmek ve korumak için tasarlanmıştır.Saç Büyümesini Destekler-Saç Kalınlığı Maksimizatörünün Neem Yağı, antioksidanlar ve esansiyel yağ asitleri bakımından zengin topikal bir tedavidir.Neem yağı saçları ve saç köklerini beslemeye yardımcı olur.Kepek için ve lekeler, yara izleri, kuru ciltler, etkili nemlendirici, ince çizgiler ve kırışıklıklar için bir cilt nemlendiricisi olarak da mükemmeldir.Kalite ve Saflık Garantilidir - Tüm malzemelerimizin temiz ve güvenli olduğundan emin oluruz environments.To maksimum besin maddelerini mümkün olduğunca koruyun En yüksek gücü ve etkinliği korumak için sert kimyasallardan, yapay ve yüksek ısıl işlemden kaçınırız.Saç Kalınlaştırıcı Serum-Saçları inceltmek, zayıf saçlar veya saçsız ve saçsız saçlar da dahil olmak üzere saç Dökülmesi için önerilir.Bu topikal tedaviyi saç köklerine, saç derisine ve saç çizgilerine uygulayın.Saç restorasyonu ve daha güçlü, daha kalın ve uzun ömürlü saçlar için.Parabenler, Koruyucular ve Kokular içermez.Glüten veya Koruyucu Madde içermez.En Yüksek Kalitede GMP Düzenlemeleri ve ABD Standartları Altında üretilmiştir.Saç inceltme.Zayıf Saçlar.Saç Kırılması.Saç Dökülüyor.Saçsız Noktalar.Genel Saç Dökülmesi.Birçok cilt ve saç sıvısı, yağ ve saç kremi ucuz, zararlı kimyasallar kullanır ve uzun vadeli zararlı etkileri vardır.Sert kimyasallar olmadan onarın ve yenileyin.Saç kalınlığı maksimizatörü sadece saç köklerini ve saç derisini uyaran ve besleyen doğal maddeler kullanır.Saç kalınlığı maximizer'ın neem yağ serumu canlandırmak, güçlendirmek ve korumak için tasarlanmıştır.Parabenler, Koruyucular ve Kokular.Glüten veya Koruyucu Madde içermez.En Yüksek Kalitede GMP Düzenlemeleri ve ABD Standartları Altında üretilmiştir.SAÇ DÖKÜLMESİ VE SAÇ İNCELMESİ İLE MÜCADELE EDİN!.Neem Yağımız saç köklerini uyarır ve besler.Canlandırmak, güçlendirmek ve korumak için tasarlanmıştır.Restorasyon için, daha güçlü, daha kalın ve uzun ömürlü saçlar.Kuru kırılgan saçlar, kuru kafa derisi ve kepek için de mükemmeldir.BU KİMİN İÇİN?.Olan herkes : .Saç İnceltme Zayıf Saçlar Saç Kırılması Saç Dökülme Lekeleri Genel Saç Dökülmesi.

Ana özellikleri

Müşteri seçim