• Son
HTZ Paslanmaz Ticari Mutfak Catering Lavabo Musluk, Masa Üstü Sebze Yıkama Havzası Çalışma Masası Çok Fonksiyonlu Raf (Renk:

HTZ Paslanmaz Ticari Mutfak Catering Lavabo Musluk, Masa Üstü Sebze Yıkama Havzası Çalışma Masası Çok Fonksiyonlu Raf (Renk:

₺ 157.80
sayı
Mağazada

★[Kapasite Yükseltme] - Akış havzası 16,9 x 13 x 7,9 (43 x 33 x 20 cm) ve drenaj plakası yeterli çalışma ve hazırlık alanı sağlar.Doğal ve pürüzsüz çizgi, zarif görünüm. arkadaki 3.7 (9.5 cm) sıçrama, suyun püskürtülmesini etkili bir şekilde önler, böylece duvarı aynı anda korur. ★Gelişmiş tasarım : -Korozyona dayanıklı 201 paslanmaz çelik konstrüksiyon, süslü bir görünüme sahip, kolayca deforme olmaz ve temizlenmesi kolaydır.Kalın sütun, daha iyi sertlik ve stabilite sağlar.Ayakları dengesiz zeminlere yerleştirmek için küçük ayarlamalar için izin verir. ★Kolay temizlenir : - Lavabo için R şeklindeki yuvarlak tasarımın doğal pürüzsüz kenarı, aynı koşullar altında daha fazla alan sağlar.Oluklu drenaj plakasının boşaltılması kolaydır.Her sıra ve köşe, kaygısız temizlik için özenle tasarlanmıştır. ★Kullanıcı dostu tasarım : -3.7 (9.5 cm) backsplash, suyun püskürtülmesini etkili bir şekilde önleyebilir, böylece duvarı aynı anda koruyabilir.Büyük drenaj deliği göz açıp kapayıncaya kadar suyu boşaltır.Izgara, boruyu sıkıştırmadan temizlenmesi kolay gereksiz safsızlıklar içerir.Uygun bir kapak suyun tutulmasına yardımcı olur. ★[Her yere uygulanabilir] - Bu hazırlık lavabosu, meyveleri, sebzeleri, kaseleri ve tabakları ve giysileri yıkamak için mükemmeldir.Hammadde hazırlayın; ev ve restoran mutfakları, banyolar, garajlar, depolar vb.İçin uygundur. keşfetmen için.

Ana özellikleri

Müşteri seçim