• Son
Makyaj Küçük Dışkı, Katı Ahşap Kanepe Tezgah Ev Düşük Ayakkabı Tezgah Suni Deri Değişim Ayakkabı Tezgah (Renk: Kahverengi)

Makyaj Küçük Dışkı, Katı Ahşap Kanepe Tezgah Ev Düşük Ayakkabı Tezgah Suni Deri Değişim Ayakkabı Tezgah (Renk: Kahverengi)

₺ 170.10
sayı
Mağazada

design Yastık tasarım : yüksek elastik sünger, yumuşak ve rahat oturma, sedanter yorgun değil, yastık doğal pamuk malzeme yapılır, nefes, hiçbir solma. Cur Yuvarlatılmış Eğrilik : Sıkıca düzenlenmiş metal perçinler masif ahşabı suni deriye bağlar, dokuyu detaylandırır ve ortaya çıkarır. ♦ Ahşap tezgah ayakları : Makyaj taburesi çevre dostu bir kaplama ile kaplanmıştır ve astar pürüzsüz ve hassastır, bu da ürünü daha değerli hale getirir. carving El yapımı üç boyutlu oyma : El oyması, zarif renkler, net doku ve güzel oyulmuş süslemeler evinize farklı tatlar getirir. Tabureler masif ahşaptan yapılmıştır ve ofislere, yatak odalarına, yatak odalarına, balkonlara ve diğer aile alanlarına yerleştirilebilir. Sturdy Sağlam odunsu tadı, antika hissi, hayatı daha zarif hale getirir, temiz konforlu his, Saf doğal ahşap, mükemmel işçilik, daha rahat oturma.♦ Parametreleradı : Makyaj küçük tabur Emalzeme : masif ahşapgross ağırlık : 2kg Color : Yeşil, kahverengiboyutu : 36x24cm Style : basit ve modernbirleştirilmeye ihtiyaç var : montaj gerektirmez Şekil : yuvarlakuygulanabilir nesne : yetişkin ♦ açıklamalütfen satın almadan önce boyuta dikkat edin.Manuel ölçüm yaparken lütfen 1-2 cm hataya dikkat edin.Lütfen gerçek ürüne bakın.Işık ve ekran çözünürlüğündeki farklılıklar nedeniyle bazı renk sapmaları meydana gelir.Teslimattan sonra 10-20 gün içinde paketi alacaksınız, en geç 30 gün içinde ♦ Service100 % size en iyi hizmeti sunuyoralışveriş sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Ürün hakkında herhangi bir sorunuz aldığınızda lütfen bana ulaşın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim