• Son
Mini ördek gagası bıçak kenar aplike makas 4.5 inç kürek şeklinde ThreadNanny

Mini ördek gagası bıçak kenar aplike makas 4.5 inç kürek şeklinde ThreadNanny

₺ 46.35
sayı
Mağazada

Profesyoneller için üretilmiş Mini Ördek Gagası Aplike Makası (4,5 inç).En Kaliteli Alman Çeliğinden çift kaplamalı krom nikel kaplamadan yapılmıştır.Jilet gibi keskin bıçaklara, gerginlik ayar vidasına ve ofset tutamaçlara sahiptir.Ergonomik tasarım ve el yorgunluğunu azaltmak için çok hafif.Bu Makaslar gerekirse yeniden keskinleştirilebilir / ayarlanabilir.Thread Nanny Ördek Gagası Bıçak Kenarı Aplike Makası 4.5 inç Kürek Şeklinde + ½ inç genişliğinde ördek gagası makası, çok işlevli kullanım kabiliyetindeki çok yönlü özellikleri için mükemmeldir.Çift köşeli bıçaklar, keskin açıların ve dar köşelerin kesilmesine izin verir Marka Misyonumuz, Kumaş, Zanaat, Terzi, günlük yaşamınız için Kesim konusunda Profesyonel Sanatınız için sizi rahatsız etmekten uzak tutmaktır.Vuruş makasımız ince, şık, Sizi mutlu etmek için tasarlandı, elinizde daha kolay Ürün Spesifikasyonumuz : . 1. En Kaliteli Alman Çelik çift kaplamalı krom nikel kaplama n2. En iyi boyut, (4.5 inç ve 6 inç) lütfen uygun boyutunuzu kontrol edin ve daha sonra her yerde en iyi kullanım amacınız için ördek makasımızı sipariş edin. 3. Geniş ördek gagası kenarı, ekstra kumaş katmanlarını” iter " 4. İnce alt bıçaklar, dikişe yakın kesimi her zamankinden daha kolay hale getirir 5. Kulpların çift eğrisi elleri yukarı ve yüzey 6'dan uzak tutar. Büyük parmak halkaları, yorgun veya artritik ellere rahatlık katar 7. Mükemmel Aplike kumaş Özellikleri geri kalanı zarar vermeden kesmek(İnç) Malzeme : Alman sertleştirilmiş Paslanmaz Çelik) Boyut : 4.5 inç ve 6 inç Her biri için : (uygun bir Ayarlama seçin ) inç genişliğinde ördek bill ½ var : 1 adet profesyonel usta sanat için Aplike Makası Satın alabilirsiniz.Her yerde tasarlanan sanat nakışlarında günlük hayatınızda sizi gülümsetmek için uzun ömürlü, renkli ve dayanıklı metali için en iyi nihai Aplike makasına ve %100 garantiye sahibiz.Makaslarımız için herhangi bir ekstra yardım ve daha fazla öneriniz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.

Ana özellikleri

1. Top Quality German Steel double-plated chrome nickel finish :
2. Best size, ( 4.5 inches and 6 inches ) please check your Suitable size and then order Our duck scissors for your best purpose of use in anyplace. :
3. Wide duckbill edge “pushes away” extras layers of fabric :
4. Thin lower blades make cutting close to stitching easier than ever :
5. Double curve of handles keep hands up and away from surface :
6. Large finger loops add comfort, easy on tired or arthritic hands :
7. Perfect for cutting out Appliqué without damaging the rest of your fabric :
Specifications:
Material:
German hardened Stainless Steel)
Dimension(Inch):
4.5 inches and 6 inches Each has ½ inch wide duck bill (choose your suitable one )
Set of:
1 pcs
Buy our Appliqué Scissors for your professional skillful artwork. We have the best ultimate Appliqué scissors and 100% guarantee for its long-lasting, color, and durable metal for making you smile on your daily life in artwork embroidery designed anywhere. If any extra help and further suggestions for our Scissors please feel free to ask. :

Müşteri seçim