• Son
QAHEART Anime MHA peluş oyuncak Bebek-Anime Kahraman Figürü Yastık Oyuncak Yenilik Karikatür Görüntü Atmak Yastık Yatak Kanepe

QAHEART Anime MHA peluş oyuncak Bebek-Anime Kahraman Figürü Yastık Oyuncak Yenilik Karikatür Görüntü Atmak Yastık Yatak Kanepe

₺ 65.97
sayı
Mağazada

Design [Anime Tasarımı] : Anime Karakteri Deku Bakugou Todoroki'den esinlenildi!. Material [Malzeme] : Peluş Yastık Bakugou kristal kadife yapılmış ve PP pamuk ile dolum, yumuşak ve rahat. Size [Boyut] : Büyük 17.7" / 45 cm; Orta 13.7"/35 cm;Küçük 7.8 " / 20 cm,cilt dostu ve nefes alabilen, dayanıklı, boyutsal olarak kararlı. Decor [Ev Dekor] : MHA peluş yastık yumuşak ve skin-friendly.It uyumak için sarılabilir veya kanepeler ve sandalyeler için bir yastık olarak kullanılabilir.Oturma odası için kullanılabilir, yatak odası, araba dekorasyon, vb. gift[Mükemmel bir hediye] : Herhangi bir MHA hayranı,aileniz, arkadaşlarınız, çocuklarınız veya meslektaşlarınız için Çocuk Günü, doğum günü, Noel, Cadılar Bayramı vb.Için tatil hediyeleri.Şartname : Boyutu : 20 cm (çanta kolye)/35 cm/45 cm Ürün net ağırlığı : 600g Malzeme : kristal süper yumuşak Özellikleri : 1. My Hero Academia kadife yastık kılıfımız, çocuklarınızın en sevdiği karakterlerle basılmıştır.My Hero Academia'nın hayranıysanız, bu yastıklar evinizde ilginç ve modaya uygun bir süslemedir.Soyut güzelliklerini somut varoluşa dönüştürmek için her zaman yeni bir sanat ve yaşam ifadesi arıyoruz.Müşterilerin sanat evlerine sahip olmalarına yardımcı olmak uzun vadeli arayışımızdır. 2. Herhangi bir kanepe ve yatak için uygundur.Bu şık büyük yastık kılıfı ile alana bir doku dokunuşu ekleyin.Yatak odası, oturma odası, misafir odası, yemek odası, çocuk odası, yurt, ofis, teras veya car.It ayrıca yaşlılarınız, arkadaşlarınız ve çocuklarınız için en iyi hediye olabilir.Not : 1, izin lütfen 1-5 MM hata nedeniyle manuel ölçüm. 2. Işık ve ekran arasındaki fark nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir. ⑤paket listesi : 1 X yastık.

Ana özellikleri

Size:
20cm (bag pendant)/35cm/45cm
Product net weight:
600g
Material:
crystal super soft
Features:
1. Our My Hero Academia velvet pillowcase is printed with your boys' favorite characters. If you are a fan of My Hero Academia, these pillows are an interesting and fashionable embellishment in your home. We are always looking for a new expression of art and life to transform their abstract beauty into concrete existence. Helping clients to own art homes is our long-term pursuit. :
2. Suitable for any couch and bed. Add a touch of texture to the space with this chic large pillowcase. Such as bedroom, living room, guest room, dining room, children's room, dormitory, office, terrace or car. It can also be the best gift for your elderly, friends, and children. :
Note:
1, Please allow 1-5MM error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
⑤Package list:
1X pillow

Müşteri seçim