• Son
Otomatik Kendini karıştıran Kupa Akülü Paslanmaz Çelik Kahve Süt Karıştırma Fincan Blender Akıllı Mikser Termal Bardak (Renk:

Otomatik Kendini karıştıran Kupa Akülü Paslanmaz Çelik Kahve Süt Karıştırma Fincan Blender Akıllı Mikser Termal Bardak (Renk:

₺ 269.10
sayı
Mağazada

◆ 【Kullanımı kolay】otomatik karıştırmayı başlatmak için düğmeye bir kez basın, karıştırmayı durdurmak için tekrar basın. material【Safe material】Adopts yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve PP malzeme, sağlıklı, yüksek sıcaklık dayanımı, toksik olmayan, aşınma direnci. ✔ 【Temizlemesi kolay】 Kupamızın temizlenmesi ve bakımı güvenlidir, böylece herhangi bir güçlük çekmeden zahmetsizce temizleyebilirsiniz; Evde ve hareket halindeyken kullanım için idealdir. ◆ 【Yaygın Olarak Kullanılan】 Her türlü insanın öğrencileri veya ofis çalışanları için uygundur.Bu seramik kupalar kahve, çay, sıcak hindistan cevizi ve diğer sıcak veya soğuk içecekler için mükemmeldir. family【Mükemmel Hediye】Aileniz veya arkadaşlarınız için benzersiz, şık ve pratik bir hediye arıyorsanız, modaya uygun kupamız sizi kapsıyor; Doğum günleri, Yıldönümleri, Noel, Yılbaşı, Şükran Günü ve diğer günler için ideal bir hediye. Welcome Benim dükkana hoşgeldiniz !Daha fazla stil ve renk için lütfen seçmek için mağazama gidin, Ucuz ve özel; Size hizmet edebilmekten onur duyuyoruz.Ürünlerimiz Kesinlikle Seçilmiştir Ve Kalite Garantilidir.Lütfen Satın Aldığınızdan Emin Olun. 8.8 6.8 * * (Not 15 Temmuz 2006 Dahil) 2 adet AAA Pil Yutmak böylece kahve uçmak değil bu işler zaman tencerenin kapağını kapatın Lütfen,❥ Not 19.1 cm❥ Renk : Pembe, Sarı, Mavi, Yeşil, Siyah, Beyaz, Kırmızı❥ Güç Desteği.Ürün hakkında 15 Temmuz 2006 : ❥ Malzeme : 304 Paslanmaz Çelik elektrolitik liner + Gıda sınıfı plastik kapak ve kolu❥ Kapasitesi : 450ml❥ Yapılandırma : Kap + Kapak❥ Boyutu : Lighting Aydınlatma parlaklığı gibi çeşitli faktörler nedeniyle, gerçek renk web sitesi resminden biraz farklı olabilir. Different Farklı manuel ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 1-3mm sapmaya izin verin.Teşekkürler!♦ Hakkında : ♦ Tüm ürünlerimiz en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir, %100 % yepyeni olması garanti edilir ♦ Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve size bir cevap vereceğiz. store Mağazamızda mutlu bir alışveriş diliyorum.

Ana özellikleri

Müşteri seçim