• Son
1 adet elektrikli Fan toz kapakları bebek her şey dahil ayakta koruyucu kapak hayranları için fermuarlı

1 adet elektrikli Fan toz kapakları bebek her şey dahil ayakta koruyucu kapak hayranları için fermuarlı

₺ 53.94
sayı
Mağazada

Renk, harika ve mükemmel görünüyor, ev hayatını basit ama modaya uygun bir şekilde dekore ediyor.Her şey dahil zemin tipi fan kapağı, su geçirmez, dayanıklı ve kolay temizlenebilir.Fermuar ve kravat tasarımı ile sökülmesi, temizlenmesi ve saklanması da kolaydır.Fanınızı, ısıtıcınızı vb.Korumak için bu fan kapağını kullanabilirsiniz.Dayanıklı ve hafif malzeme, yıkanması kolay ve uzun süre kullanılabilir.Şartname : Öğe türü : Fan kapağı.Renk : gri, bej mevcuttur.Boyut : S-35 * 93 cm; L-35 * 136 cm.Ana malzeme : PEVA.Not : 1.1 inç = 2.54 cm / 1 cm= 0.39 inç.2.Aslında elle ölçülen boyut bazı hatalar olabilir, ± 1 cm aralığında, gerçek boyut ayni hakim lütfen.3.Nedeniyle farklı aydınlatma ve çekim koşulları, resim renk gerçek ürün ile biraz farklılıklar olabilir, ayni hakim lütfen.Paket İncluding1pc * elektrikli fan kapağı.

Ana özellikleri

Item type:
Fan cover.
Color:
gray, beige are available.
Size:
S - 35*93 cm ; L - 35*136 cm.
Main material:
PEVA.
1.1 inch= 2.54cm/1cm= 0.39inch. :
2.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind. :
3.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind. :
Package Including :
1pc*electric fan cover :

Müşteri seçim