• Son
Göz Farı Sopa Su Geçirmez Göz Farı Göz Farı Glitter Göz Farı Kalem Ultra Pigmentli Makyaj Göz Gölge tozu Uzun Ömürlü Göz Farı

Göz Farı Sopa Su Geçirmez Göz Farı Göz Farı Glitter Göz Farı Kalem Ultra Pigmentli Makyaj Göz Gölge tozu Uzun Ömürlü Göz Farı

₺ 107.70
sayı
Mağazada

Pürüzsüz pırıltılı parıltılı göz farı çubukları, gözlerin konturunu etkili bir şekilde vurgular, muhteşem göz makyajı yaratır ve her fırsatta göz alıcı olmanızı sağlar.Göz kenarına tahriş vermeden yumuşak bir şekilde uygulanır ve uzun ömürlü renkte mükemmeldir.Kırılmayı önleyin, lütfen yaklaşık 5 mm kullanın.Lütfen ilk Kullanımı deneyin, kalem tipini ayarlayın, çizilmesi kolaydır.Sağlık ve güvenli malzemeler ve benzersiz color.Do solmaz, Uzun ömürlü, Aydınlatmak, su geçirmez, Giymek kolay, Hızlı kuru ve kolay daub baş dönmesi yakalamak, üniforma color.It hem kızlar hem de bayanlar için olmazsa olmaz bir güzellik makyaj paletidir.Açığa çıkmanız ve birçok kıskanç bakışa ilham verecek herhangi bir duyusal görünüm yaratmanız için size sonsuz yeni yollar sunuyoruz.Kadifemsi pürüzsüz, ultra pigmentli toz gölgelerle doğal özelliklerinizi geliştirin.Profesyonel dumanlı gözler makyaj için mükemmel, düğün makyaj, parti makyaj veya rahat makeup.It renkli eyeliner de kullanılabilir pen.It çeşitli güzel göz farı efektleri üretebilir.Benzer öğelerle karşılaştırın.Raf ömrü : üç yıl göz farı kullanımı : önce göz farı çubuğunu yüze uygulayın, ardından boyayı parmağınızla itin.Ürün Adı : Flaş göz farı bar Do, macunu kırmamak için kullanırken çok fazla macun çıkarmaz.Şartname : normal özellikkullanım : temel makyaj bittikten sonra, gözlerin renklendirilmesi gereken kısımlarına hafifçe uygulayın.Degrade üç boyutlu efekt : degrade çift renkli göz farı çubuğu size 3 D makyaj efekti verecek ve gözlerinizi bütün gün çekici hale getirmek için uygulayacaktır.Pırıltılı Göz Farı ayrıca elmacık kemiklerinizi, burun köprüsünüzü, dudak ucunuzu ve yalancı ipekböceklerinizi vurgulayabilir.Uygulanabilir cilt : General Eye liner kullanımı : kirpiklerin kökleri boyunca çizgiler çizin.mükemmel hediye : bu parlak degrade göz farı çubuğu, kadın aile üyeleri, kız arkadaşlar ve kendiniz için mükemmel bir hediyedir.Döner tasarım, dolgunun uzunluğunu kesmeden ayarlayabilir.Tüm cilt tipleri için uygundur.1 X göz farı bar Avoid yüksek sıcaklık ve doğrudan güneş ışığı.Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun.Doğal füzyon : göz farı fırçası olmadan benzersiz yumuşak yuvarlak kafa tasarımı.Göz maskesi, güçlü bir renk oluşturmak için sorunsuz bir şekilde kayar, değiştirilebilir makyajı ve zarif ve kademeli göz makyajını kolayca yorumlar.Ürün satış noktalarırenk : 8 renközel amaçlı kozmetikler : nowaterproofs ve ter geçirmez : özel su geçirmez krem, göz makyajını gün boyu parlatır.Terleseniz bile, gözlerinizi uzun süre büyüleyici hale getirebilir.Caking, atlama veya lekeler olmadan pürüzsüz.

Ana özellikleri

normal specification :
Usage:
after the base makeup is finished, apply it gently on the parts of the eyes that need to be colored.
Gradient three dimensional effect:
the gradient double color eye shadow bar will give you 3D make-up effect and apply it to make your eyes attractive for a whole day. The shimmering Eyeshadow can also highlight your cheekbones, nose bridge, lip tip and lying silkworms.
Applicable skin:
General
Eye liner usage:
draw lines along the roots of eyelashes.
perfect-gift:
this shiny gradient eye shadow bar is the perfect-gift for female family members, girlfriends and yourself. The rotary design can adjust the length of the filler without cutting. Suitable for all skin types.
1X eye shadow bar :
Avoid high temperature and direct sunlight. Keep out of reach of children. :
Natural fusion:
unique soft round head design without eye shadow brush. The eye mask slides smoothly to create a powerful color, easily interpret the changeable makeup and exquisite and gradual eye makeup.
Product selling points :
Color:
8 colors
Special purpose cosmetics:
no
waterproofs and sweat proof:
special waterproofs cream makes eye makeup shine all day. Even if you sweat, it can make your eyes charming for a long time. Smooth without caking, jumping or stains.

Müşteri seçim