• Son
Kaidanwang 5D DIY Tam Matkap Yuvarlak Elmas Boyama Elbise Lady Elmas Nakış Mozaik Kiti Ev Dekor için Boncuk Sanat Duvar Hediye

Kaidanwang 5D DIY Tam Matkap Yuvarlak Elmas Boyama Elbise Lady Elmas Nakış Mozaik Kiti Ev Dekor için Boncuk Sanat Duvar Hediye

₺ 225.60
sayı
Mağazada

Yetişkinler için elbise Bayan elmas boyama kitleri : Renkli Elbise Bayan tasarımını oluşturmak için her şey kitte gelir, bu 5 D elmas boyama, hayvan boyama tuvalini, ayrı ayrı paketlenmiş elmasları (doğruluk için iki kez kontrol edilir), 1 x nokta matkap kalemini, 1x elmas tepsisini içerir. 5 D DIY elmas boyama : Matkaplar tam kapsama alanı sağlayan yuvarlak şekillidir ve elmas yüzleri pürüzsüz ve narin, parlak ve kırılmada iyidir.Tuval arka plan ile desen su geçirmez doku, açık film kapağı ile yapışkan resmi tutmak ve sonra elmaslarla, iyi imajını korumak vardır kaliteli elmas resim : .Çapraz numaraları ile dikiş ve boya gibi sembolleri okumak için açık ve kolay.Eğlenceli ve zaman alıcı : Dinlenmek ve eğlenmek için harika ve çok meditatif.Yetişkinler için 5 D DIY elmas boyama kitleri, uzay-zamanınızı zenginleştirebilir, başarı duygusu yaşayabilir, stresi azaltabilir, özgüveninizi artırabilir ve sabrınızı geliştirebilir.Uygulamalı yeteneği geliştirin, öz disiplini geliştirin, konsantrasyon uygulayın ve iyi sabır ve konsantrasyon alışkanlıkları geliştirin. 【Hayata Daha Fazla Eğlence Katın】 Elmas boyama seti, çocukların stresi azaltması, sabrı geliştirmesi, uygulamalı yeteneklerini geliştirmesi ve bilgisayardan uzak durması için iyi bir öğrenme oyuncağıdır games.It ayrıca yaşlıların zaman öldürmesi için iyi bir araçtır.Kendi ellerinizle elmas boyamayı bitirmek, kendinizi sürekli olarak ayarlama ve mutlu zamanları aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşma sürecidir. 5 D DIY elmas boyama-şimdi en şık ve popüler el yapımı sanat!Çocuklar ve yetişkinler için çok uygundur.Kolayca tamamlanabilen el yapımı sanat eseri.Amacımız, müşterilere en yüksek kaliteyi ve eşsiz işçiliği sunmaktır.Buraya gelin, birlikte mutlu bir el yapımı yolculuğa başlayalım.Servet ve iyi şanslar : ev mobilya dekoratif boyama.Oturma odası mükemmel dekorasyon ya da farklı dekorasyon stilleri maç için Yatak Odası.Şartname : Ürün : 5 D elmas boyamarenk : gösterildiği gibimalzeme : tuval + rhinestone Size : Yaklaşık. 30*60cm / 11.8 * 23.6 ın Diamond türü : tam matkap Alanı : oturma odası/yatak odası/sınıf/entrance DİY Elmas Boyama Üretim Adımı : 1. Kutuyu açın ve elmas boyama araçlarının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edin.2. Reçine elmasın rengine göre kodlayabilirsiniz.Plaka üzerinde bir renk seçin.Aynı renk aynı anda yapıştırılırsa, bu hızı artırabilir.3. Tuval üzerindeki ilgili renk kodlarını bulun ve bitene kadar yapıştırmaya başlayın.4. Bitirdikten sonra, elmas boyamayı sabit hale getirmek için birkaç kitap alabilir ve bir süre tuval üzerine basabilirsiniz.5. Sonunda başarılarınızı monte edebilir, evinizi dekore edebilir ve evinize canlılık katabilirsiniz.Not : Bu bir DIY elmas boyama, bitmiş bir resim değil, bu yüzden kendiniz bitirmeniz gerekiyor.Ve çerçeve yok.Tüm ürünler elle ölçülür, bu yüzden lütfen 1-2 cm sapmaya izin verin.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.

Ana özellikleri

Item:
5D diamond painting
Color:
as shown
Material:
canvas + rhinestone
Size:
Approx. 30*60cm / 11.8*23.6in
Diamond type:
full drill
Space:
living room/bedroom/classroom/entrance
DIY Diamond Painting Production Step:
1. Open the box and check whether the diamond painting tools are complete. :
2. According to the color of resin diamond, you can code. Choose a color on the plate. If the same color is pasted at one time, that can improve the speed. :
3. Find the corresponding color codes on the canvas and start pasting until it's finished. :
4. After finishing, in order to make the diamond painting stable, you can take some books and press them on the canvas for a while. :
5. At last, you can mount your achievements, decorate your home and add vitality to your home. :
This is a DIY diamond painting, not a finished picture, so you need to finish it by yourself. And there is no frame. All the products are measured by hand, so please allow 1-2cm deviation. :
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :

Müşteri seçim