• Son
USB Arayüzü ile 18650 Pil Tutucu Kılıf DIY Güç Bankası Kutusu pil şarj cihazı Şarj Edilebilir Piller için Dış Kılıf

USB Arayüzü ile 18650 Pil Tutucu Kılıf DIY Güç Bankası Kutusu pil şarj cihazı Şarj Edilebilir Piller için Dış Kılıf

₺ 38.97
sayı
Mağazada

Dikkat - Pili takarken pilin pozitif ve negatif kutupları belirlenmelidir.Lütfen pil tutucusundaki pozitif ve negatif yönü değil, PCB üzerindeki ± yönünü takip edin!Yanlış kurulum modülü yakar!.USB çıkışı-18650 pil kutusu kabuğunun USB çıkışını kontrol etmek için bir anahtarı vardır, şarj arayüzü : Mikro USB, şarj akımı : 0.5 A, çıkış voltajı : 5~8 V. Kullanımı kolay-Bu modül Ahududu Pi'ye ve sensöre aynı anda güç sağlayabilir.Bu modelin çıkış akımı, birçok kontrol panosu için güç sağlayabilen 2a'ya ulaşabilir.LED göstergesi-Pil kutusunun bir LED göstergesi işlevi vardır.Yeşil tam şarj anlamına gelir ve kırmızı şarj anlamına gelir.Koruyucu fonksiyonu-Pil Kutusu tutucu pil koruma fonksiyonları, böyle bir abartma ya da overdischarge koruma görevi vardır.İki adede kadar 18650 pili destekler.Şartname : Öğe Türü : 18650 pil Tutucu Kılıf Malzeme : PCB Amaç : Bu modül Ahududu Pi ve sensörler için aynı anda güç sağlamak için kullanılabilir.Bu modelin çıkış akımı, birçok kontrol panosu için güç sağlayabilen 2a'ya ulaşabilir.Şarj Portu : Mikro USB Şarj Akımı : 0.5 A Çıkış Gerilimi : 5 ~ 8 V Pil Tipi : 18650x2 (kendi kendine sağlanan) Paket Listesi : 1 x Pil Kutusu 1 x Bağlantı Hattı Not : Bu ürün 18650 pil içermez.Takarken, pilin pozitif ve negatif kutuplarına dikkat edin, bağlantıyı tersine çevirmeyin, lütfen PCB üzerindeki ± yönünü takip edin ve pil tutucusundaki pozitif ve negatif yönleri takip etmeyin.

Ana özellikleri

Item Type:
18650 Battery Holder Case
Material:
PCB
Purpose:
This module can be used to supply power for Raspberry Pi and sensors at the same time. The output current of this model can reach 2A, which can supply power for many control boards. 
Charging Port:
Micro USB
Charging Current:
0.5A
Output Voltage:
5~8V
Battery Type:
18650 x 2 (self-provided) 
Package List:
1 x Battery Box :
1 x Connecting Line :
Note:
This product does not contain 18650 batteries. When installing, pay attention to the positive and negative poles of the battery, do not reverse the connection, please follow the ± direction on the PCB, and do not follow the positive and negative directions on the battery holder :

Müşteri seçim