• Son
Çocuk güvenlik gözlükleri Çocuk Gözlükleri Göz Koruyucu Anti Sis Rüzgar Geçirmez Açık Spor İçin Gözlük Kılıfı İle Oynamak.

Çocuk güvenlik gözlükleri Çocuk Gözlükleri Göz Koruyucu Anti Sis Rüzgar Geçirmez Açık Spor İçin Gözlük Kılıfı İle Oynamak.

₺ 292.80
sayı
Mağazada

Kauçuk çerçeve.Polikarbonat mercek.Buğu Önleyici Kaplama kaplama. ♥ Güvenlik Gözlükleri : Çocuk için güvenlik gözlükleri, her yönden görünürlük ve uçan parçacıklardan veya döküntülerden yüksek düzeyde doğrudan ve çevresel göz koruması için üretilmiştir.Anti-sis, Önlemek Damlacıkları, Anti Tükürük, Öksürük veya Hapşırma gelen bir Enfeksiyonu Önlemek.Çocuklarınıza tam koruma sağlayın. ♥ Rahat : Gözlükleri çocukların yüz profiline daha uygun hale getirmek için ark tasarımı.Yumuşak silikon burun yastığı, nefes alabilen delik ve ayarlanabilir kafa bandı ile çocuklar gözlükleri çok rahat bir kullanım durumuna ayarlayabilir, Baskı yapmaz. ♥ Malzeme : PC polikarbonat lens, boyut : 5.90*2.36"(14.5*6cm), ağırlık : 0.11 lb/50g.Gözlük takarken, ağır ve taşıması kolay hissetmez.Tüm yaş çocuklar için uygundur.Lütfen satın almadan önce boyutunu kontrol edin. ♥ Uygulama : Su tabancası, bilim laboratuarı, blaster silah oyunu, bahçe işi, Plajda kum oynamak, bisiklete binmek veya çocuğunuzun gözlerinin iyi korunmaya ihtiyaç duyduğu herhangi bir açık hava etkinliği oynamak. ♥ Söz : En iyi hizmeti ve yüksek kaliteli ürünleri sunmayı garanti ediyoruz.Eğer memnun değilseniz, 15 gün içinde iade edilecektir.Müşteri memnuniyeti en büyük dileğimizdir.Herhangi bir sorunuz varsa, herhangi bir zamanda müşteri ile irtibata geçiniz, ve biz en kısa sürede cevap verecektir.

Ana özellikleri

Müşteri seçim