• Son
50 PCS Yaz Çiçek Yüz Maskesi ile Tasarım, 3 Kat Koruma Nefes Kumaş, Çiçek Yüz Maskeleri için Kadın Açık Parti ... (Multicolor2)

50 PCS Yaz Çiçek Yüz Maskesi ile Tasarım, 3 Kat Koruma Nefes Kumaş, Çiçek Yüz Maskeleri için Kadın Açık Parti ... (Multicolor2)

₺ 58.77
sayı
Mağazada

Dokuma olmayan tabaka, 3 katlı dokuma olmayan. ?? ???Boyutu?5.5 inç X 9.4” / 24 cm X 14 cm.Paket içeriği : 50 PCS yaz çiçek baskı yüz maskesi. ?? ???3 KAT MALZEME Mİ?Yaz Yüz Maskesi, 3 kat yüksek kaliteli dokunmamış kumaştan yapılmıştır.Özel 3 katlı dokunmamış ve Oldukça Sevimli Çiçek Baskı Tasarımı, toza, otomobil egzozuna, polene karşı koruma sağlar, etc.it daha güçlü bir filtreleme etkisine sahiptir ve daha sıcak ve nefes alabilir. ?? ???Moda Tasarımı mı?Kadınlar için Renkli Yaz Çiçek Yüz Maskesi, sizi sosyal etkinliklerde moda kızı yapar.Beş farklı baskı stili ile istediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz. ?? ???RAHAT mı?Kalınlaşmış ve Tutturulmuş Açık Kulak döngü Yüz Kol.Yumuşak, pürüzsüz nefes alma.Güzel yüz Maskeleri yüzünüzü ovalamayacak kadar rahattır ve herhangi bir zamanda giymek için uygundur. time.Do uzun süre giyseniz bile acı çekmeyin. ?? ???SAĞLIKLI VE GÜVENLİ Mİ?Çevre dostu malzemeden yapılmış, neme dayanıklı, tahriş edici olmayan, yumuşak ve rahat Yetişkin Baskılı yüz maskeleri.Nefes alabilen malzeme ve sevimli desenler, kullanışlı ve kullanışlı hale getirir. fashionable.It aileniz ve arkadaşlarınız için en iyi hediye. ?? ???KOLAY KULLANIM İÇİN?Yetişkin Çiçek Baskılı Yüz Bandanaları elastik kulaklıklar burun, ağız ve yüzü kaplayacak kadar geniştir ve giyilmesi rahattır.Elastik kulak halkasının takılması kolaydır ve kulaklara baskı yapmaz. ?? ???YAYGIN KULLANIMI?Ofis, ev, bisiklet için yaygın olarak kullanılan Yetişkin Sevimli Çiçek Yüz Maskeleri, Marketler, alışveriş, restoranlar, kafeler veya barlar için idealdir.Açık Koşu, Kamp,Seyahat, Sabah Egzersizi, Bisiklet İçin Mükemmeldir.Ayrıca, Yetişkin Baskılı Yüz Maskeleri, Cadılar Bayramı, Şükran Günü, Noel ve diğer festivaller de dahil olmak üzere çeşitli tatil partileri ve kutlamaları için çok uygundur ve festival karnavalının tadını çıkarmanızı sağlar.???.Bölüm adı : unisex-yetişkin. 50 ADET Yetişkinin Koruması 3 Katmanlı Baskı Yüz Maskesi Açıklama : Yüz Maskesi 3 katlı spunlace kumaş malzemeden yapılmıştır,kullanmanız için sağlıklı ve güvenlidir.Nefes alabilen malzeme ve sevimli desenler, kullanışlı ve şık hale getirir.Özel 3 katlı dokunmamış tasarım, otomobil egzozuna vb. Karşı bazı korumalar sağlar.Elastik kulak halkası, giyilmesi kolay ve kulaklara baskı yapmaz.tırnak salonu veya korumanın gerekli olabileceği diğer alanlar Özellikler : 1. Malzemeden yapılmış, yumuşak ve rahat.2. Nefes alabilen malzeme ve sevimli desenler, kullanışlı ve şık hale getirir.3. Özel 3 katlı dokunmamış tasarım, toza karşı koruma sağlar.4. Mükemmel tasarım, giydiğinizde, yüzünüze sorunsuz bir şekilde sığar.Elastik kulak halkasının takılması kolaydır ve kulaklara baskı yapmaz.5. Tırnak salonu veya korumanın gerekli olabileceği diğer alanlar.Boyut : 17.5 CMX9.5 CM/6.8inch X3.7inch Package dahil : 50 PCS Face_Mask Note : Konumlandırma baskısı yok, lütfen satın aldığınızdan emin olun.

Ana özellikleri

Müşteri seçim