• Son
Rasta Heykelcik Küllük - Jamaikalı Adam Sigara Ortak Küllük Tepsi-Esrar yaprak Ot Kenevir Pot Esrar Parti Aksesuarı (renkli)

Rasta Heykelcik Küllük - Jamaikalı Adam Sigara Ortak Küllük Tepsi-Esrar yaprak Ot Kenevir Pot Esrar Parti Aksesuarı (renkli)

₺ 44.85
sayı
Mağazada

polyresin. ◆ FEATURES Marka Yeni Karmaşık Tasarım Rasta Heykelcik Küllük. BEST EN İYİ DEĞER-en sevdiğiniz puroyu tutar .Küllüklerimiz ev, restoran, kafe, ofis vb.İçin mükemmeldir.ayrıca açık hava etkinlikleri için idealdir; havuz alanı, açık mutfaklar, piknik alanları vb.Yüksek Kaliteli Polyresin yapılmış ve El Boyalı. ✔ GÜVENLİ - Ticari kalite - Evinizde, restoranlarınızda, catering veya ziyafetlerinizde kullanım için idealdir.Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir, böylece temizlik kolaydır.Bir gecede atın ve ertesi gün tadını çıkarmanız için hazır olacak!. GIFT HEDİYE HAZIR-Güzel çağdaş tasarımı ile aileniz, arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız için ve doğum günleri, Gelin duşları, Düğünler, Mezuniyetler, Tatiller gibi herhangi bir fırsat için ya da sadece kendinizi ödüllendirmek ve sevdiklerinizle eğlenmek için mükemmel ve çok kullanışlı bir hediye fikri.420 Arkadaşınız için benzersiz Dekor ve Mükemmel bir Hediye. GUARANTEE MEMNUNİYET GARANTİSİ! - Küllüklerimiz güvenli bir şekilde geldiğinden emin olmak için dikkatlice paketlenmiştir.Rockin Gear, ürünle ilgili bir sorun olursa ücretsiz değiştirme veya para iadesi sunacaktır. like Bunu beğendiyseniz/seviyorsanız, ilgili ürünü de beğenebilirsiniz-ASIN B09 HKXYCL5 VEYA B09 QDTYPTH'DE arama yapın .Bu küllük, evinizi küllerden ve dumandan temiz tutmaya yardımcı olur.Yaratıcı ve işlevsel bir tasarıma sahip olan sigara külünü her ortamda saklamak en iyi seçenektir.Ahşap yapılmış kül tablası ev, ev, bar, Kafeterya, otel, restoran, parti, vb için idealdir.Sigaranızı her söndürmeniz gerektiğinde mizahi tasarımınızın tadını çıkarın.Bizim küllük kolaydır clean.It ayrıca en sevdiğiniz ortamı dekore etmek için pratik ve yenilikçi bir ektir.25 yılı aşkın deneyim ve dünya çapında binlerce müşteri firmamızı garanti eder.Özellikler : BÜYÜK oluklar : Bu puro küllüğü, en büyük ölçü purolarınızı güvenli bir şekilde tutmak için geniş bir rafa ve derin oluklara sahiptir.PURO, SİGARA ve ESRAR ESRAR KENEVİR THC sigara içenler İÇİN ÖZEL tasarım : Bu puro küllüğü, puro içenler için puro içenler tarafından tasarlanmıştır!DERİN KASE : Bu puro küllüğü, külünüzü sizin ve arkadaşınızın puroları için her gün tutacaktır.Bu puro küllük polyresin yapılır-güvenli ve sağlam.Veranda için İdeal, havuz başında ve kapalı.TEMİZLEMESİ KOLAY : Bu puro küllüğünün temizlenmesi kolaydır!Sadece su ile yıkayın.FARKLI : Benzersiz ve işlevsel şeylere sahip olma konusundaki ilginizi destekleyin.Rockin Gear “Rasta Heykelcik Kül Tablası” nı şimdi karşı konulmaz bir fiyata alabilirsiniz.Kül Tablaları güvenli bir şekilde geldiğinden emin olmak için dikkatlice paketlenmiştir. ♥ Birimlerimiz sınırlıdır, bu yüzden kendinizi baş ağrısından kurtarın ve sizinkini satın alın!.

Ana özellikleri

Müşteri seçim