• Son
MHUI Bakır Sac Pirinç Cu Sac Folyo Plaka Mimari Uygulamalar için İdeal 0.3mmx40mmx1m

MHUI Bakır Sac Pirinç Cu Sac Folyo Plaka Mimari Uygulamalar için İdeal 0.3mmx40mmx1m

₺ 226.20
sayı
Mağazada

♦ 100 % Marka yeni ve Yüksek kaliteli.Pürüzsüz yüzey, düşük oksijen içeriği.Yüksek saflıkta, iyi organizasyon. ♪Sert, güçlü.Kaynak ve lehimleme için harika.Kullanımda dayanıklıdır. ♦ Esnek, mükemmel yoğunluk, ısı iletkenliği, iyi iletkenlik ve korozyon direnci .İletken, termal ve kaynak için kullanılabilir. Gözeneksiz, trahomlu, gevşek.Kalıp yüzey doğruluğunun elektrik yüksek erozyonu, ısıl işlem süreci, elektrotun yönü yoktu. ♦ Güzel bir mekanik davranışa sahip olun ve termal stabilite Tüpler, çubuklar, çizgiler, kayışlar, plakalar haline getirilebilir.El sanatları, emaye, bakır restorasyonu, mücevher yapımı veya elektrik projeleri için idealdir.Çatı ve su geçirmez tabaka için popüler kalın malzeme.Zanaatlarınızdan birine yeni renkler ve dokular getirin projects.So birçok proje bu güzel Bakırın tadını çıkaracak.Özellikler : 1 x 40mm/1.57 x 39.4 inch Material : Copper Processing yöntemleri : Lazer makine, CNC bilgisayar gong, gravür makinesi, freze makinesi Özellikleri : Ürün özellikleri : İyi mekanik özellikleri, kullanır, iyi huylu sıcak plastisite, yüksek mukavemetli, iyi plastisite, iyi kaynak kabiliyeti, korozyon resistance Uses : geniş Bir su tankı kemerleri, su temini ve drenaj boruları, madalya, körük, serpantin boruları, karmaşık küçük ürünler, el sanatları, donanım parçaları, müzik aletleri Kalınlık : 0.01 inç/0,3 mm Product boyutu : vb.Paket Içeriği : 1 x Bakır sheet Service : Bu ürün ile herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Ve biz en kısa sürede sorunu çözecektir.

Ana özellikleri

Thickness:
0.01inch/0.3mm
Product size:
40mm x 1m/1.57 x 39.4 inch
Material:
Copper
Processing methods:
Laser machine, CNC computer gong, engraving machine, milling machine
Characteristics:
Product features:
Good mechanical properties, benign hot plasticity,high strength, good plasticity, good weldability, corrosion resistance
Uses:
A wide range of uses, such as water tank belts, water supply and drainage pipes, medals, bellows, serpentine pipes, complex small products, handicrafts, hardware parts, musical instruments, etc.
Package Included:
1 x Copper sheet :
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible. :

Müşteri seçim