• Son
BTSKY Deluxe PU Deri Kalem Kutusu İçin Renkli Kalemler-120 Yuvası kalemlik Kolu ile Kayış Handy Renkli Kalem Kutusu Büyük (Kahverengi)

BTSKY Deluxe PU Deri Kalem Kutusu İçin Renkli Kalemler-120 Yuvası kalemlik Kolu ile Kayış Handy Renkli Kalem Kutusu Büyük (Kahverengi)

₺ 56.97
sayı
Mağazada

Taşınabilir Tasarım-Bu renkli kalem kutusu 120 her şey ve her yer için kullanışlıdır, kalemlerle seyahat ederken kalem kayışı çıkarılabilir.Bölmeli Kalem Kutusu - 3 katmanlı tasarım, her bir katmanın iki tarafı vardır, tüm sabitleriniz için ferahtır, kalemleri renk ailesine göre kolayca düzenlemenizi sağlar, bir kez açtıktan sonra TÜM sayfalara ve renklere erişebilirsiniz. 127 Ayrı Yuva-127 ayrı yuvaya(124 kalem yuvası ve silgi veya kalemtıraş için 3 büyük yuva) sahiptir, bu durumda her kalemin kendi yeri vardır.Elastik kayış, her kalemi veya kalemi güvenli bir şekilde tutar ve düşmelerini veya basılmasını önler.ÇOK AMAÇLI-Çeşitli Kalemler için Mükemmel Büyük Kalemlik, Prismacolor kalemlerinize, Crayola kalemlerinize, Raffine Marco Kalemlerinize ve blender kalemlerinize mükemmel uyum sağlar, sıradan kalemlere de uygulanabilir.Mükemmel İşçilik-Son derece sağlam bir kalem tutucudur.Yumuşak PU deri rahat bir his verir ve toz ve kürk çekmez, güçlü fermuarlar ağır kullanıma dayanabilir, uzun süre sahip olabilirsiniz, hediye edilebilir ve koruyucu bir kutu ile birlikte gelir, Noel için mükemmel bir hediye.Kalemlerinizi Saklayın, Düzenli Kalın Ve Renkli Kalemlerinizi Herhangi Bir Hasardan Koruyun.BTSKY 120 yuvalı renkli kalem kutusu, kalemlerinizi tek bir yerde düzgün bir şekilde sabitleyecek, renk ailesi tarafından saklanacak, istediğinizi hızlı ve kolay bir şekilde bulacak, daha fazla köfte kalemi olmayacak, daha fazla zevk katacak coloring.Travel bu Kullanışlı ve Kompakt Kalem Tutucu ile.Hafif ve kompakt, boyama havasındayken kalem çantasını açabilirsiniz.Bitirdiniz sonra, sadece o kadar zip ve ve carryon el.Çok kompakt ve taşınabilir olduğu için arabada veya uçakta bile kullanabilirsiniz.Boyut : 9. 45x2.56x7.87, çıkarılabilir kayış : 9.45. Renkli Kalemlerinizi, Eskiz Kalemlerinizi, Blender Kalemlerinizi, Suluboya Kalemlerinizi Ve Sıradan Kalemlerinizi Tutun.Bu, çeşitli boyama kalemlerinizi tutabilen bir kalem kutusu, 120 farklı kalem yuvası var.Elastik rebonlar, kalemlerin düşmesini veya basılmasını önlemek için iyi bir mukavemete sahiptir.Akıllı İşçilik ile sağlam Yapı.Dayanıklılığına şaşıracaksınız, bu kalem organizatörü üstün kaliteli oxford'dan yapılmıştır, güçlü fermuar ağır kullanıma dayanacak, uzun süre buna sahip olabilirsiniz.Şartname Malzeme : PU.Boyut : 9. 45 X2. 56 X7. 87. Renk : Kahverengi.Ağırlık : 520g (18.3 gram).Mükemmel Hediye : Bu kalem kutusu, doğum Günü, Okula Dönüş ve Noel için mükemmel bir hediye olan koruyucu ve hediye edilebilir bir kutu ile birlikte gelir!.Pakete Dahil. 1x120 Yuvası Renkli Kalem Kutusu Organizatör(Lütfen kalemlerin dahil olmadığını unutmayın).

Ana özellikleri

Müşteri seçim