• Son
AWSAD Şeffaf Masa Örtüsü, Plastik Yuvarlak Masa Koruyucu 1.5 mm / 2mm Yemek Masası için Kokusuz Aşınmaya Dayanıklı Isıya Dayanıklı

AWSAD Şeffaf Masa Örtüsü, Plastik Yuvarlak Masa Koruyucu 1.5 mm / 2mm Yemek Masası için Kokusuz Aşınmaya Dayanıklı Isıya Dayanıklı

₺ 140.79
sayı
Mağazada

[Tam koruma] Mobilyalarınızı, yemek masalarınızı ve oturma odası masalarınızı, çalışma masalarınızı/çalışmalarınızı, kitaplıklarınızı, dolaplarınızı vb.Etkili bir şekilde koruyun. ve çarpışmaların neden olduğu boya düşme/çizilme problemini çözün. [Kenar] Şeffaf masa matı daha pürüzsüz ve güvenlidir ve önkollarınızı ve dirseklerinizi eziklerden, çiziklerden ve yaralanmalardan korur. [Çok amaçlı] Şeffaf PVC ofis paspasımız, ödevlerini, yemeklerini ve resimlerini tamamlamalarına yardımcı olmak için çocuk çalışma masası, oyun masası ve yemek masası olarak kullanılabilir. [Güvenlik] Güvenli malzemelerden yapılmış, mükemmel çekiş ve aşınma direncine sahiptir, gıda ile doğrudan temas halinde olabilir, sağlıklı kullanım ve aile üyeleri daha rahat hisseder. [Anti-haşlanma] Sıcak çorba ve sıcak yiyecekler mükemmel kalınlığa sahiptir ve herhangi bir şey bırakmadan doğrudan masaya dokunabilir traces.It ayrıca temizlemek için çok uygundur, sadece bir havluyla silin. Yeni Pvc Material Thickness : 1.5 Mm/2 Mm Specification : Round Color : Hayır Renk/Transparent Size : 60cm , 90cm uzun yorumlar Ürün Adı : Masa Örtüleri / Yuvarlak Masa Pad/Masa Protector Material : 100 cm , 110 cm , 120 cm , 130cm , 135cm , 102 cm , 150cm , 160 cm uzun yorumlar Features Anti-kayma, aşınma direnci, çekme direnci, yırtılma direnci, eğilme, su ve yağ direnci izi, yüksek sıcaklık dayanımı, masa ve döşeme için kullanılabilir.Halı pedleri için de kullanılabilirmalzeme yumuşak ve güçlüdür ve ihtiyaçlarınıza göre farklı şekillerde kesilebilir ♦ paket : Yuvarlak koruyucu ped X1 ♦ Tatmin edici hizmet : Bu ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, müşteri hizmetleri personeliyle e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz, hizmet vermekten çok memnunuz sen!Halı Sandalye Masa Paspasları.

Ana özellikleri

Color:
No Color/Transparent
Size:
60cm , 90cm , 100cm , 110cm , 120cm , 130cm , 135cm , 138cm , 150cm , 160cm
◆Features :
Anti-sliding, abrasion resistance, tensile resistance, tear resistance, no traces of bending, water and oil resistance, high temperature resistance, it can be used for table and floor. Can also be used for carpet pads :
The material is soft and strong, and can be cut into different shapes according to your needs :
◆package:
Round protective pad X1 :
◆ Satisfactory service:
If you have any questions about this product, you can contact the customer service staff via email, we are very happy to serve you! :
Carpet Chair Table Mats :

Müşteri seçim