• Son
TEHAUX Pamuk Köpek Pantolon Köpek Fiziksel Pantolon Evcil Kullanımlık Sıhhi Bezi Kedi Iç Çamaşırı-Boyutu 10 (Siyah ve Nokta)

TEHAUX Pamuk Köpek Pantolon Köpek Fiziksel Pantolon Evcil Kullanımlık Sıhhi Bezi Kedi Iç Çamaşırı-Boyutu 10 (Siyah ve Nokta)

₺ 26.19
sayı
Mağazada

Bu pantolonlar pamuklu malzemeden yapılmıştır, böylece evcil hayvanlarınız rahat ve rahat hissedecektir. it.It bu premium malzeme için yeniden kullanılabilir, dayanıklı ve çevre dostu olabilir.Evcil hayvanlarınızın kişisel bakımına iyi bakmak ve evinizi temiz tutmak ve tidy.It evcil hayvanlarınızın fizyolojik dönemde zarar görmesini önlemek için kullanılabilir.Yapışkan yama ile rahat tasarımı için giyilmesi kolaydır.Açıklama Bu pantolonlar pamuklu malzemeden yapılmıştır, böylece evcil hayvanlarınız rahat ve rahat hissedecektir. it.It yeniden kullanılabilir, dayanıklı ve çevre dostu olabilir friendly.It yapışma ile rahat tasarımı için giyilmesi kolaydır patch.It evcil hayvanlarınızın fizyolojik dönemde zarar görmemesi için kullanılır.Özellikler-Renk : Leopar. - Malzeme : Pamuk. - Boyutu 8 : Yaklaşık 22-28 cm ( bel ). - Boyutu 10 : Yaklaşık 26-32 cm ( bel ). - Boyutu 12 : Yaklaşık 28-34 cm ( bel ). - Boyutu 14 : Yaklaşık 34-40 cm ( bel ). - Boyutu 16 : Yaklaşık 38-44 cm ( bel ). - Bu pantolon pamuk malzemeden imal edilmiştir, bu nedenle evcil hayvanlarınızı rahat hissediyorum ve olacaktır. - Bu premium malzeme için yeniden kullanılabilir, dayanıklı ve çevre dostu olabilir. - Yapışkan yama ile rahat tasarımı için giymek kolaydır. - Evcil hayvanlarınızın fizyolojik dönemde zarar görmesini önlemek için kullanılabilir. - Evcil hayvanınızın kişisel bakımına iyi bakın ve evinizi temiz ve düzenli tutun.Paket Dahil 1 x Pet Köpek Pantolon-Köpek Kostüm.

Ana özellikleri

Müşteri seçim