• Son
NBHFR 9 adet Makyaj Fırça Seti + 5 adet Mini Sünger Doğal Sentetik Saç Profesyonel Kozmetik Güzellik Makyaj Araçları Kiti (Renk:

NBHFR 9 adet Makyaj Fırça Seti + 5 adet Mini Sünger Doğal Sentetik Saç Profesyonel Kozmetik Güzellik Makyaj Araçları Kiti (Renk:

₺ 538.53
sayı
Mağazada

Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, güvenli, toksik olmayan, çevre ve uzun süreli kullanım için dayanıklı.Tozu tutmak kolaydır, rengi doğaldır ve uniformed.It almak ve kullanmak için uygundur.Günlük uygulamalar için ihtiyacınız olan tüm temel bilgileri içeren profesyonel kalitede bir fırça seti.Bayanlar ve kızlar için iyi bir makyaj aksesuarı ve profesyonel veya ev kullanımı için uygundur. 1. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, güvenli, toksik olmayan, çevre ve uzun süreli kullanım için dayanıklı.2. Tozu tutmak kolaydır, rengi doğal ve üniform .3. Almak ve kullanmak için uygundur.4. Günlük uygulamalar için ihtiyacınız olan tüm temel bilgileri içeren profesyonel kalitede bir fırça seti.5. Bayanlar ve kızlar için iyi bir makyaj aksesuarı ve profesyonel veya ev kullanımı için uygundur.Özellikler : Durum : Yüksek Kalite Öğe Türü : Makyaj Fırça Set Handle Malzeme : Ahşap+ Sentetik Fiber Color : Ahşap color Optional Miktar : 9 adet fırçalar+5 adet mini süngerpaket Ağırlığı : Yaklaşık.126g Package dahil : 9 adet fırçalar+5 adet mini sünger.

Ana özellikleri

Müşteri seçim