• Son
liulishop Tuvalet Fırçaları Uzun Saplı Duvara Monte Tuvalet Fırçası Tutucu Tuvalet Fırçası Ölü Köşe Temizleme Tuvalet Fırçası

liulishop Tuvalet Fırçaları Uzun Saplı Duvara Monte Tuvalet Fırçası Tutucu Tuvalet Fırçası Ölü Köşe Temizleme Tuvalet Fırçası

₺ 173.25
sayı
Mağazada

Tuvalet veya banyo lavabosunun yanındaki dar alana iyi oturacak kompakt boyutlu tuvalet fırçası. 1. İki tip tuvalet fırçası vardır : duvara monte ve zemine monte.Fırça ve taban kombinasyonu, özel alana temiz ve konforlu bir deneyim getirebilir.Duvara monte tuvalet fırçası, fayans, cam, ahşap, metal tabakalar vb.Gibi pürüzsüz ve düz yüzeyler için uygundur., kurulum işlemi sırasında herhangi bir iz bırakmadan ve duvarlara zarar vermez. 2. Duvara monte edilen tip, tabanı temiz ve sudan arındırmak için duvara asılabilir.Zemin tipi, günlük kullanım için uygun olan doğrudan zemine yerleştirilebilir. 3. Fırça kafasının bir tarafı, tuvaletin iç kenarını ve boşluğunu fırçalamak için uygun olan yarı silindirik bir tasarıma sahiptir ve temizlik kolaylaşır. 4. Tuvalet fırçası kapağının tasarımı, sağlam ve suya girmesi kolay olmayan tabana sıkıca oturur.Klozetinizin yanında oturan iyi görünümlü dekoratif tuvalet fırçası ve tutacağı; banyo aksesuarlarınıza mükemmel bir ektir ve ihtiyacınız olduğunda bulabilmenizi sağlar it.Name : Tuvalet fırçası setmalzeme : ABS + PP + PESpecification : 3.9 inç * 3.9 inç * 14.5 inçhızlı : 1. Lütfen satın almadan önce rengi ve boyutu kontrol edin.2. Ürün fotoğrafları ürünler dışındaki ürünleri içermez.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farklılıkları olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen beni affet.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyut manuel olarak ölçülür, hata 1-3 cm'dir, lütfen izin verin, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunmak için paylaşıma ve geri bildirime hoş geldiniz.

Ana özellikleri

3.9 inches * 3.9 inches * 14.5 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Müşteri seçim