• Son
Mandal Kanca Kiti, 5 adet/takım Ahşap Bükülmüş Mandal Kanca Tasarım DIY Örgü Aracı Dil Tığ Aracı DIY için

Mandal Kanca Kiti, 5 adet/takım Ahşap Bükülmüş Mandal Kanca Tasarım DIY Örgü Aracı Dil Tığ Aracı DIY için

₺ 30.27
sayı
Mağazada

Ahşap mandal kancası ve büyük boy plastik mandal kancası el yapımı kilim yapmak için iyidir ve küçük boyutlu plastik mandal kancası tel sızdırmaz hale getirebilir ve kırık çorapları yenileyebilir. Farklı kullanım gereksinimlerinizi karşılamak için 5 farklı boyut, daha güvenilir ve pratik.Standart şartnameyi karşılamak için üretilmiştir, kesinlikle fabrika kalite kontrolünü takip edin.Sap ahşap veya plastikten yapılmıştır ve kanca alüminyum alaşımdan yapılmıştır, kaliteli ve kullanımı dayanıklıdır.Bu mandal kancaları basit şekil ve iyi işlenmiş yüzey, güzel renk ve kullanımı kolay olarak tasarlanmıştır.Özellik : 1. Sap ahşap veya plastikten yapılmıştır ve kanca alüminyum alaşımdan yapılmıştır, kaliteli ve kullanımı dayanıklıdır.2. Ahşap mandal kancası ve büyük boy plastik mandal kancası el yapımı kilim yapmak için iyidir ve küçük boyutlu plastik mandal kancası tel sızdırmaz hale getirebilir ve kırık çorapları yenileyebilir.3. Bu mandal kancaları basit şekil ve iyi işlenmiş yüzey, güzel renk ve kullanımı kolay olarak tasarlanmıştır.4. Farklı kullanım gereksinimlerinizi karşılamak için 5 farklı boyut, daha güvenilir ve pratik.5. Standart şartnameyi karşılamak için üretilmiştir, kesinlikle fabrika kalite kontrolünü takip edin.Ahşap mandal kanca ve büyük boy plastik mandal kanca el kilim imalatı yapmak için iyidir, ve küçük boy plastik mandal kanca Tel kapalı ve kırık çorap yenilemek Resimler Shown Application Olarak Plastik + Ahşap+ Alüminyum Alloy Color Kanca Tool Material Mandal özellikler : Durumu : %100 Marka bod y Türü : : : : .Paket listesi : 1 x Ahşap Bent Mandalı Hook4 Pcs/Set x Plastik Mandalı Kanca Tool Note : 1.Lütfen bu ürünleri çocuklardan uzak tutun.2.Ahşap mandal kancası ve büyük boy plastik mandal kancası el yapımı kilim yapmak için iyidir ve küçük boyutlu plastik mandal kancası tel sızdırmaz hale getirebilir ve kırık çorapları yenileyebilir, lütfen bunları yanlış kullanmayın.

Ana özellikleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Latch Hook Tool
Material:
Plastic + Wood+ Aluminum Alloy
Color:
As Pictures Shown
Application:
The wood latch hook and large size plastic latch hook are good for making hand manufacture rugs, and the small size plastic latch hook can make wire sealed and revamp broken socks.
Package List:
1 x Wooden Bent Latch Hook :
4Pcs/Set x Plastic Latch Hook Tool :
1.Please keep these products away from children. :
2.The wood latch hook and large size plastic latch hook are good for making hand manufacture rugs, and the small size plastic latch hook can make wire sealed and revamp broken socks, please do not use them incorrectly. :

Müşteri seçim