• Son
huiranmaoyi Kapı Havlu Askısı, bar Raf, Banyo Mutfak Otel Dolabı Raf Kılavuz Rayı, paslanmaz Çelik Havlu Askısı, ev Hayatı

huiranmaoyi Kapı Havlu Askısı, bar Raf, Banyo Mutfak Otel Dolabı Raf Kılavuz Rayı, paslanmaz Çelik Havlu Askısı, ev Hayatı

₺ 105.30
sayı
Mağazada

Akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza hediye olarak da verebilirsiniz.Uygulanabilir yerler : mutfak dolabı kapıları, çekmece kapıları, oda kapı dolapları.Ev banyo dolabı mutfak dolap kapı asılı metal havlu askısı.Tırnaksız, kurulumu kolay, ev tipi havlu rafları için uygundur.Yerden tasarruf etmek için kapıya veya dolaba iki kanca asılır.Şartname : Proje Tipi : Havlu rack Material : Paslanmaz steel Rod boyutu : app.36x1. 3 cm/14.17x0.51toplam yükseklik : yaklaşık 6 cm / 2.36 inç2.2 cm altındaki dolap kapıları için uygunrenk : gümüşmiktar : 1 adets Adece raf, resimdeki diğer aksesuarların gösterimini içermez.Paket içerir : 1 x havlu rafınotlar : 1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3mm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.3. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçinşirketimiz aşağıdakilere bağlıdır : birinci sınıf pazar hizmeti oluşturmak ve birinci sınıf kalite oluşturmak awareness.Be dürüstlüğü olan, meslek etiği ile işler yapan, hizmet anlayışı ile kazanan bir insan.Cidden her müşteri tedavi, cidden her iletişim, ve yine firmamızın ürünleri satın almak için hoş geldiniz.

Ana özellikleri

Project Type:
Towel rack
Material:
Stainless steel
Rod size:
app.36x1.3cm/14.17x0.51in
Total height:
about 6 cm/2.36 inches
Suitable for cabinet doors under 2.2cm :
Color:
silver
Quantity:
1 piece
Towel rack only, does not include the demonstration of other accessories in the picture. :
The package includes:
1 x towel rack :
notes:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks! :
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3mm. :
3. If you have any questions, please contact us in time :
Our company adheres to:
create first-class market service and establish first-class quality awareness. Be a person with integrity, do things with professional ethics, and win with service concept. Treat every customer seriously, do every communication seriously, and welcome you to buy our company's products again.

Müşteri seçim