• Son
Kedi Ağacı Tırmalama Kedi Ağacı Kedi Standı, Kedi Tırmalama Direği, Oyun Kulesi, Orta / Küçük Kediler İçin Kedi Oyuncağı, Mobilya

Kedi Ağacı Tırmalama Kedi Ağacı Kedi Standı, Kedi Tırmalama Direği, Oyun Kulesi, Orta / Küçük Kediler İçin Kedi Oyuncağı, Mobilya

₺ 240.72
sayı
Mağazada

Oynamak için eğlenceli olan bu kedi ağacı, herhangi bir kedi için mükemmel bir evdir, hem iç hem de dış mekan kedilerine, paketlenmiş tüm enerjilerini serbest bırakmak için eğlenceli bir oyun alanı sunar.Bu kedi ağacı, kedinizin büyümesi sırasında harika bir arkadaş olacaktır. 1. Boyutu : 40 * 40 * 44 CM ; Ağırlık : 3 kg. 2. Kedi oyun arkadaşı : Oynamak ve rahatlamak için bir yere ihtiyacı olan aktif bir yavru kediniz varsa, kedi ağacımız sizin için bir seçimdir.Doğa kendi yayın ve çizilmesini önlemek için söylemiyorum, ama kaşıya birim ayrıca, tırmanma, dinlenme, uyku ve egzersiz. 3. Malzeme : Tırmalama direğimiz , kedileriniz için rahat ve dayanıklı olan polyester, levha ve PP pamuktan yapılmıştır. 4. GÜÇLÜ DESTEK direği : sert, aşınmaya dayanıklı ve korozyona dayanıklı, yavru kedi güvenliği için güçlü bir yapı sağlar.Kediler için özel lüks : Kedi arkadaşlarınızın oynamak, kestirmek veya atlamak için kendi başlarına rahat bir eve ihtiyaçları vardır; Bu kedi evi, evinize mükemmel uyum sağlayabilen büyük kınamak ile hayallerinin gerçeğe dönüştüğü alan tasarımı olacağından emin olabilirsiniz.polyester + sayfası + PP cotton Package Contents1 x Kedi tree Tips1 ambalajı ile bu kedi ağacı mükemmel herhangi bir odaya sığar, ve hayvanlar ve people Product Adı refah hoş bir görünüm garanti : Kedi ağaç /Kedi Kulesi/ Kedi Tırmalamak Sonrası/Cat Scratch Post Weight : 3kg () özellikler : 40*40*44 CMMaterial. Bu ürünü kuru tutun ve nemli bir yere koymayın.2. Eğer hiç tatminsiz iseniz, lütfen bize ulaşın ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız, 24 saat içinde çözümler sunacağız.3. Not : manuel ölçüm, hafif bir hata var, boyut sadece referans içindir.4. Renk farkı hakkında : Ürün bağımsız fiziksel nesnelerle çekilir, ancak çekim teknolojisi, aydınlatma, çevre, ekran parametreleri ve diğer sorunlar nedeniyle, gerçek nesne ile alınan resim arasında renk farkı olabilir.Gerçek renkler gerçek nesnelere dayanır.

Ana özellikleri

40*40*44CM :
Material:
polyester + sheet + PP cotton
Package Contents :
1 x Cat tree :
1. Keep this product dry and do not place it in a humid place. :
2. If you are at all unsatisfied, please contact us and we will be happy to assist you, we will provide solutions within 24 hours. :
3. Note:
manual measurement, there is a slight error, the size is for reference only.
4. About color difference:
The product is shot with independent physical objects, but due to shooting technology, lighting, environment, display parameters and other problems, there may be color difference between the actual object and the received picture. Actual colors are based on actual objects.

Müşteri seçim