• Son
Wii için kontrolör, Bigaint Dahili Motion Plus Uzaktan ve Nunchuck Denetleyicisi için Nintendo Wii/Wii U ile Silikon Kılıf(Mavi)

Wii için kontrolör, Bigaint Dahili Motion Plus Uzaktan ve Nunchuck Denetleyicisi için Nintendo Wii/Wii U ile Silikon Kılıf(Mavi)

₺ 20.97
sayı
Mağazada

【Kullanım kolaylığı】 Motion Plus Uzaktan Kumandası ve Nunchuck denetleyicisi, bir Nunchuk hareket denetleyicisi artı bir uzaktan kumanda ve Wii ve Wii U konsoluna mükemmel şekilde uyan bir kablo içerir SENKRONİZASYON düğmesine basarak konsola kablosuz olarak bağlanın. 【DAHA FAZLA EĞLENCE GETİR】Nunchuck uzaktan hareket kontrol cihazının işlevselliği sensör çubuğu ve entegre hareket sensörü sistemi üzerinden kablosuz kablosuz bağlantı, Wii ve Wii U konsollarında benzeri görülmemiş doğruluk ve kullanım kolaylığı sağlar Orijinal Nintendo gibi sorunsuz ve makul bir şekilde çalışır. İnşa edilen 7 YÜKSEK UYUMLULUK özelliği-artı artı uzaktan kumanda artış doğruluk oynayan ve uyumlu oyunlar uzak ve nunchuck iyi wii ve wii u üzerinde kullanılabilir, hem de uzak ve nunchuck ayrı ayrı orijinal nunchuck wii ve wii u için uygulanabilir oyun üzerinde kontrol geliştirmek iken bileğin en ufak bir hareket için ucuz hareketler ile daha iyi sonuçlar elde etmek için dokunma hislerini vurgulamak cevap verebilir. 7. mükemmel koruma özelliği Yüksek kaliteli anti-kayma silikon kılıf kullanırken emniyet dahil her gün toz tehlikeler hasar ve çizikler Ve bir bilek şeridi karşı uzaktan kumanda Korumak. 【ÜÇÜNCÜ TARAF ÜRÜNÜ】Nintendo tarafından üretilmemiştir Her yaştan ve yetenekten insanlar tarafından erişilebilir 2 adet AA pil ile çalışır (dahil değildir) En yüksek kalitede yepyeni Satılmadan önce tüm ürünlerimiz için %100 son derece sıkı test size rahat bir oyun süresi sağlar.

Ana özellikleri

Müşteri seçim