• Son
HJZHBSX Çamaşır Sepeti Arabası, Metal Çerçeveli Tekerlekli Çamaşır Kabı, Hastaneler Bakım Evleri için Ağır Hizmet Tipi Dikdörtgen

HJZHBSX Çamaşır Sepeti Arabası, Metal Çerçeveli Tekerlekli Çamaşır Kabı, Hastaneler Bakım Evleri için Ağır Hizmet Tipi Dikdörtgen

₺ 143.10
sayı
Mağazada

【Sturdy ve Durable】Stainless çelik tutucu ve oxford kumaş kapak, çıkarılabilir tasarım, kolay taşımak için. 【Space Saver】Can mağaza daha araçları, yük taşıyan 200 kg, istikrarlı, taşıması kolay ve taşıma, yerden tasarruf. 【4in Evrensel Tekerlekler】 Dört tekerlek, kolayca geri kaydığınızda arabayı dışarı kaydırmanıza izin verir, böylece temiz ve düzenli kalır. 【Montajı Kolay】 Araba herhangi bir alet kullanmadan hızlı bir şekilde monte edilebilir.Oteller, restoranlar, laboratuvar, güzellik salonu, klinik, tıbbi, hastane, bakım evleri ve diğer kullanımlar için kullanılan depolama aracı. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa 7. Müşteri Hizmetleri bu Yıl, ilk kez bizimle irtibata geçiniz.Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Bu, birçokları için harika olan çok amaçlı bir arabadır tasks.It evinizde çamaşır arabası olarak veya sahip olabileceğiniz diğer ihtiyaçlar için mükemmel bir şekilde çalışacaktır.İşletmeler, oteller, salonlar, depolar, mağazalar ve garajlar için yararlı olduğu için bu arabaya bayılacaklar!Bu haddeleme arabası, kullanmak istediğiniz her yere uyan basit ve çok işlevli bir tasarıma sahiptir ve mutfağınız, banyonuz, oturma odanız ve ofisiniz için mükemmel bir organize çözüm sunar, evinizi düzenli ve konforlu hale getirir.Şartname : Malzeme : Oxford kumaş + Paslanmaz çelik dirsek.Ürün Boyutu : 90x65x85cm/35.4x25.6x33.5ın Style : Dik açılışürün Ağırlığı : 8kg/17.6 lbözellikler : Basit ve şık, mükemmel işçilik, çevre koruma ve dayanıklılık, daha fazla saklamanıza ve uzun bir servis ömrüne sahip olmanıza izin verir.Ambalaj : 1 x Depolama Rafı Not : ★ 1. Ürün boyutu tamamen manuel ölçüm ve bir hata var 1-2cm.It bu normal bir olgudur.★ 2. Ürün fotoğraflarında gösterilen dekoratif öğeler dahil değildir.★ 3. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin renginin resimlerden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Ana özellikleri

Material:
Oxford cloth + Stainless steel bracket.
Product Size:
90x65x85cm/35.4x25.6x33.5in
Style:
Upright opening
Product Weight:
8kg/17.6lbs
Features:
Simple and stylish, exquisite workmanship, environmental protection and durability, allowing you to store more and have a long service life. :
Packaging:
1 x Storage Rack :
Notice:
★ 1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm. It is a normal phenomenon. :
★ 2. Decorative items shown in product photos are not included. :
★ 3. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Müşteri seçim