• Son
Çok ızgara Öğle Yemeği Kutusu-Paslanmaz Çelik Bento Kutuları,PP Gıda Konteyner 1500 ml Öğrenci Yetişkin Anti-haşlanma (Renk:

Çok ızgara Öğle Yemeği Kutusu-Paslanmaz Çelik Bento Kutuları,PP Gıda Konteyner 1500 ml Öğrenci Yetişkin Anti-haşlanma (Renk:

₺ 425.40
sayı
Mağazada

【SAKLAMAK VE TAŞIMAK KOLAY】 SUS 304 paslanmaz çelik öğle yemeği kutusu,Kullanılmadığı zaman daha fazla yerden tasarruf edin.Kapak hava geçirmez.Geçmeli kapak ve sızdırmazlık halkası sıkı bir sızdırmazlık sağlar. 【BOYUT】25* 19*6.5 cm(1 cm ~ 0.39 inç). 【MALZEME】 Mühürlü dört sıra, silikon halka toka, dökülmeden 360 ° çevirme, gömülü çatal bıçak takımı kutusu, çok fonksiyonlu çatal bıçak takımı kutusu, bölme bölmesi, egzoz valfi. 【BÖLMELER】 Bölmelerle, öğle yemeğiniz için sadece bir kapta farklı türde yiyecekler getirebilirsiniz.Porsiyon kontrolüne sahip öğle yemeği kapları, diyet planınızı korumanıza ve kilo vermenize yardımcı olur. 【SAĞLIKLI YİYİN】 Okul çocukları, okul öncesi, üniversite öğrencileri ve yetişkinler için önerilir.Ayrı öğle yemeği kutuları çeşitli ve dengeli beslenmeyi destekler.Kapasite, yetişkinler ve öğrenciler için sağlıklı ve doyurucu bir öğle yemeği ve atıştırmalık yiyecek kadar özel olarak tasarlanmıştır.Ürün boyutu : 25* 19*6.5 cm (1cm ≤ 0.39 in)Ürün kapasitesi : 1.5 LMaterial : PP + SUS 304 paslanmaz steel Style : Nordic style Style : 4 ızgaralar, 5 grids Features : Anti-taşma/mühürlü preservation Application : okul/yurt/seyahat/ofis, vb.♦ Ürün fotoğraflarında gösterilen dekoratif öğeleri içermez.Nedeniyle manuel ölçüm, bazı hatalar oluşabilir, izin lütfen 3-5 cm fark, teşekkür ederim. As Spot ışıkları ve farklı insanlar farklı renk anlayışlarına sahip olduklarından, belirli renkler olabilir, ancak makul bir aralıkta, lütfen dikkatlice seçin.Diğer stilleri gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın, bizim mağaza stilleri ve renkleri çeşitli vardır, benim deposunda kontrol edebilirsiniz.

Ana özellikleri

Müşteri seçim