• Son
GBA-szc v6 volkan j-kafa hotend ısıtıcı blok titanium alaşım ısı kırmak volkan meme 1.75 / 0.4 mm için titan çift sürücü ekstruder.

GBA-szc v6 volkan j-kafa hotend ısıtıcı blok titanium alaşım ısı kırmak volkan meme 1.75 / 0.4 mm için titan çift sürücü ekstruder.

₺ 80.94
sayı
Mağazada

【Yüksek kaliteli hammaddeler】 Bu yüksek kaliteli nozulları (Tolerans 0.01 mm) getirmek için yüksek hassasiyetli CNC işleme ile birlikte piyasada bulabileceğimiz en iyi malzemeleri seçiyoruz.Pirinç Nozullar Yüksek maliyet performansı, PLA ABS TPU PA ve diğer montaj malzemelerini basmak için uygundur. 【İnce işleme】 Soğutucu ve ısıtıcı Bloğumuz yüksek kaliteli ince işleme alüminyumdur. Düşük kaliteli veya ucuz alüminyum değildir.Yüksek hassasiyetli CNC işleme ve yüksek kaliteli HOTEND getiren sıkı kalite güvencesi ile birleştiğinde. 【Kalite güvencesi】 Termal ısı molası, ısıtıcı ve soğutma bloğu arasında mükemmel ısı yalıtımı sağlamak için titanyum alaşımından yapılmıştır.Sıkı kalite assurance.No çapaklar, anti-oksidasyon ve temiz yüzey.(filament tıkanma olasılığını azaltır). 【Well made】 The Heatbreak GRADE5 içine TC4 malzeme ile değiştirilir.Yüksek kaliteli hammadde.Yüksek hassasiyetli üretim. 【Güçlü uyumluluk】 V6 Hotend ile uyumludur.V6 soğutucu.Titan Ekstruder.Çift Sürücülü Ekstruder.Stil : Pirinç Meme Kiti.

Ana özellikleri

Müşteri seçim