• Son
3629 3.5 mm Erkek-Erkek Araba Stereo Altın Kaplama Jack AUX Ses Kablosu 3.5 mm AUX Standart Dijital Cihazlar için, Uzunluk:

3629 3.5 mm Erkek-Erkek Araba Stereo Altın Kaplama Jack AUX Ses Kablosu 3.5 mm AUX Standart Dijital Cihazlar için, Uzunluk:

₺ 293.10
sayı
Mağazada

5'ten fazla korumalı tam bakır iletken kullanın meters.No iletim ses kalitesi kaybı, etkili anti-parazit, gürültü yok.Alüminyum alaşımlı gövde, telin dış tabakası, çekmeye, bükülmeye ve bükülmeye karşı dayanıklı, güzel ve dayanıklı fiber ile korunmaktadır. 24 K altın kaplama fiş, güçlü uyumluluk.Standart 3.5 mm Aux jaklı tüm dijital cihazlar için uygundur.Kullanım Alanları : Otomotiv AUX, cep telefonları, hoparlörler, MP4, MP5 ve diğer cihazların bağlantıları için kullanılır. 1. 5 metreden fazla korumalı tam bakır iletken kullanın. 2. İletim ses kalitesi kaybı yok, etkili anti-parazit, gürültü yok. 3. Alüminyum alaşımlı gövde, telin dış tabakası, çekmeye, bükülmeye ve bükülmeye karşı dayanıklı, güzel ve dayanıklı fiber ile korunmaktadır. 4. 24 K altın kaplama fiş, güçlü uyumluluk.Standart 3.5 mm Aux jaklı tüm dijital cihazlar için uygundur. 5. Kullanım Alanları : Otomotiv AUX, cep telefonları, hoparlörler, MP4, MP5 ve diğer cihazların bağlantıları için kullanılır.Parametre : 1. Malzeme : alüminyum alaşım okside kabuk, altın kaplama fiş, tüm bakır iletken. 2. Tel çapı : 3.2 mm.3. Fiş boyutu : 19mm x 7mm.

Ana özellikleri

Müşteri seçim