• Son
JINYISI Kanca, Havlu Asmak için Kanca, Mutfak Banyo Yapışkanlı Kanca, Şeffaf Kendinden Yapışkanlı Kanca, ağır Yük Anahtar Kanca

JINYISI Kanca, Havlu Asmak için Kanca, Mutfak Banyo Yapışkanlı Kanca, Şeffaf Kendinden Yapışkanlı Kanca, ağır Yük Anahtar Kanca

₺ 207.00
sayı
Mağazada

✔ Güçlü yapışkan kanca-Şeffaf yapışkan kanca 10 kg'a kadar tutabilir, yerden tasarruf etmenize yardımcı olur, çivi gerektirmez, Palto, havlu, bornoz, paspas, süpürge, ceket, şapka, çanta, şemsiye, eşarp, anahtar, cüzdan, bitki, mutfak eşyaları, lif kabağı, fırça asmak için harika çorba kepçeleri. design Güzel tasarım - 6x6 cm mutfak kancaları,Paslanmaz çelik + PVC'den yapılmış, yağa dayanıklı, yüksek ve düşük sıcaklık dayanımı,Bu kancalar çok modern ve şık, Bu duvar kancaları çoğu ev dekorasyonu ile mükemmel uyum sağlar. ♦ Geniş yer-Seramik karo, buzdolabı kapısı, gardırop, mermer, ahşap karo, seramik ,ayna, paslanmaz çelik, akrilik, plastik, laminat ve daha fazlası gibi sert pürüzsüz yüzeylerde çalışabilir,Kireç duvar, boyalı duvar, alçıpan ve dokulu duvar kağıdı tavsiye edilmez, aksi takdirde düşecektir ya da duvarına zarar verirsin. ✔ Kullanımı kolay-Sadece çıkıntıdan başlayarak kapağı çıkarın, ardından kancaları pürüzsüz bir yüzeye koyun. Home Ev dekorasyonu için en iyi kancalar-Afiş, LED dize ışık, süslemeler, Çelenk, Şerit Yaylar, Çam Çelenkleri ve parti ve tatil süslemeleri için harika.Şartname : Malzeme : PVC+Paslanmaz çelikboyutu : 6*6cmrenk : şeffafmaksimum yük : 10kgöz özellikleri : Paslanmaz çelik ve PVC malzemeden yapılmış olan bu kanca, aşınmaya dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu için uzun süre kullanılabilen sağlam ve dayanıklıdır.Bu duvar asma kancası, takılması ve çıkarılması kolay kendinden yapışkanlıdır, duvar yüzeyine zarar verme konusunda endişelenmeden kullanabilirsiniz.Bu depolama rafı pürüzsüz ve kuru yüzeyler için uygundur, oturma odasına, yatak odasına, mutfağa, banyoya ve diğer yerlere monte edebilirsiniz.Bu kancalar, farklı ihtiyaçlarınızı karşılayan farklı giysi, havlu, anahtar ve diğerlerini saklamak için kullanılabilir.Bu kanca, hayatınızı daha rahat ve daha kolay hale getiren farklı ev dekorasyon ve mobilya stilleri için uygundur.Paket içerir : 20 x Hooks Only kanca, diğer demo ürünleri dahil değildir.Not : nedeniyle manuel ölçüm, hafif bir hata izin lütfen, ama bu kullanımını etkilemez.

Ana özellikleri

Material:
PVC+Stainless Steel
Size:
6*6cm
Color:
Transparent
Maximum load:
10KG
Features:
Made of stainless steel And PVC material, this hook is sturdy and durable, which could be used for a long time because it is wear-resistant and long-lasting.
This wall hanging hook is self-adhesive, which is easy to install and remove, you can use it without worrying about damaging the wall surface. :
This storage rack is suitable for smooth and dry surfaces, you can install it in living room, bedroom, kitchen, bathroom and other places. :
This hooks could be used to store different kinds of clothes, towels, keys and others, meeting your different kinds of needs. :
This hook is suitable for different home decoration and furnishing styles, making your life more convenient and easier. :
Package includes:
20 x Hooks
Only hooks, other demo products are not included. :
Note:
Due to manual measurement,please allow a slight error,but this does not affect the use.

Müşteri seçim