• Son
Bxfdc Yavaşlatmak Dilsiz çöp tenekesi Pedalı Ev Mutfak Banyo Banyo Kapaklı depolama Kovası Beyaz Mavi Kırmızı 23 30 cm 6L (Renk:

Bxfdc Yavaşlatmak Dilsiz çöp tenekesi Pedalı Ev Mutfak Banyo Banyo Kapaklı depolama Kovası Beyaz Mavi Kırmızı 23 30 cm 6L (Renk:

₺ 242.40
sayı
Mağazada

Esnek kullanım için iç ve dış borularla tasarlanmıştır.Koku dökülmelerini önlemek için kenar takviyeli yuvarlak sızdırmaz kova kapağı.Hidrolik sönümleme teknolojisi kapağı yavaşlatır.Contanın alt kısmı kaygan alanlarda kaymayı önlemek için kaymaz yumuşak kauçuk ile donatılmıştır.Bu çöp kutusu, hareketli bir aile ve mutfak için mükemmeldir.Sağlam, yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu çöp kutuları şık ve moderndir, bu da onları ev mutfakları veya ofisler için ideal kılar.Mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim, mağazama girmek için tıklayın, referansınız için çok fazla çöp tenekesi ürünü olacak.Ürün Adı : Çöp Can Color Sınıflandırma : Beyaz Mavi kırmızıkonut malzemesi : plastiktraş tipi : pedal tipi Kapasite : 6lürün boyutu : 23* 30cmkullanım yeri : oturma odası, yatak odası, banyo, çalışma,1. Lütfen satın almadan önce boyutunu ve rengini kontrol edin.2. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk sapmalarının meydana gelebileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.3. Manuel ölçüm sayesinde, farkın 0.3 cm ila 0.5 cm olmasına izin verilir, teşekkür ederim.4. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için görüşlerinizi ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Ana özellikleri

Müşteri seçim