• Son
Dosya Çekmecesi Masaüstü - 5/7 Çekmeceli Dosya Dolabı Metal Ürünler, Tuş Kilidi, Ofis Malzemeleri, Masa Aksesuarları için.

Dosya Çekmecesi Masaüstü - 5/7 Çekmeceli Dosya Dolabı Metal Ürünler, Tuş Kilidi, Ofis Malzemeleri, Masa Aksesuarları için.

₺ 124.50
sayı
Mağazada

【GÜÇLÜ VE DÜŞMEYE KARŞI KORUMA】 - Bu dosya dolabı düşmeye ve basınca karşı çok dayanıklıdır, ihtiyaçlarınız için iş yerindeki veya ev ofisindeki tüm standart masaların altına sığar. 【STABLE PLACEMENT】 - skid geçirmez plastik ayaklar ile, halka kabine ayakları yere yakın Güvenli ve istikrarlı, ve sallamak kolay değildir. 【GÜVENLİK 】 - Dosyalarınızı ve Sarf Malzemelerinizi Gizli Tutmak için Tüm Çekmeceleri Kilitleyin. 【MODERN TASARIM】 Gömülü sürgülü ray çekmecesi, Rahat çekme tasarımı çekmeceyi hızlı ve güvenli bir şekilde çekmenizi sağlar. 【Servis】 : Destek ekibimizle 24 saat müşteri hizmeti veriyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunacağız.Bir masaüstü çekmece organizatörü, ofisinizin zarafetini korurken masanızı dağınıklıktan uzak tutacaktır.Hem evde hem de evde kullanım için mükemmeldir. office.Name : Çok katmanlı masaüstü dolap Katman sayısı : 5/7 katmanlarrenk : mavi, altıNmalzeme : Metal + PP plastiksıcak ipucu : manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm civarında normal bir hata var, lütfen bilin!Farklı ekranlar farklı renk farklılıklarına sahip olacağından, resim sadece referans içindir, lütfen nesneyi kriter olarak alın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim