• Son
Zyyını Pet Köpek Kurtarma Yaka, ayarlanabilir Renkli Noktalar Pet Anti Bite Boyun Yara Iyileşmesi Koruyucu Koni E-Yaka Yavru

Zyyını Pet Köpek Kurtarma Yaka, ayarlanabilir Renkli Noktalar Pet Anti Bite Boyun Yara Iyileşmesi Koruyucu Koni E-Yaka Yavru

₺ 35.97
sayı
Mağazada

【SÜPER TASARIM】 Bu evcil köpek koni kurtarma tasması, yüksek kaliteli polyester ve süngerden yapılmıştır, rahattır ve cilt dostudur.Güzel görünüm evcil hayvanınızı sevimli ve şık hale getirecektir. 【PROFESYONEL tarafından ÖNERİLİR】 Köpek konisi, hayvanların iyileşen bir yarayı şiddetlendirmesini önlemek için y ve insancıl bir yöntemdir veya injury.It yalama-ısırma, Kaşıntı-çizilme döngüsünün üstesinden gelmeye yardımcı olur.Kendi Açtığı yara kötüleşir veya yaralama biter. 【RAHAT VE KAYGIDAN KAÇININ】 Hafif ve ekstra yumuşak kumaş kenar malzemesi köpeğinizin giymesine izin verecektir comfortably.In ayrıca, renkli nokta dekoru çok eğlencelidir, bu nedenle köpeğinizin endişeli hissetmesini önleyebilir. 【GENİŞ kullanım YELPAZESİ】 Ergonomik koruyucu kedi konisi yumuşak ve yıkanabilir; işaretlemeyecek veya kazımayacaktır furniture.It evcil hayvan yalama yaralarını vb.Önlemek için evcil hayvan banyosu, evcil hayvan kırpma ve evcil hayvan bakımı alanında yaygın olarak kullanılabilir. 【KULLANIMI KOLAY】 Benzersiz Kanca ve halka tasarımı, evcil hayvanlarınızın gerçek boyutuna göre sızdırmazlığı ayarlamak kolaydır.Bu yumuşak kedi konisi tasarımı, tasmayı yerinde tutabilir ve çekilmesini veya düşmesini önleyebilir. 1. Yüksek kaliteli polyester ve sünger yapılmış, giymek için rahat ve cilt dostu. 2. Güzel görünüm evcil hayvanınızı sevimli ve şık hale getirecektir. 3. Kanca ve halka tasarımı, evcil hayvanlarınızın gerçek boyutuna göre sızdırmazlığı ayarlamak kolaydır. 4. Güzel evcil hayvanlarınızın ameliyat sonrası koruması için mükemmel yaka, evcil hayvanların yaralı bölgeyi ısırmasını veya çizmesini önler. 5. Yıkanması ve kurutulması kolaydır.

Ana özellikleri

Condition:
100% Brand New
Material:
Polyester + Sponge
Color:
As SHown in the Picture
Weight:
Approx. 19-61g
Applicable Pet:
Cat, Dog
Optional Size:
S, M, L, XL
Size Detail:
Size Neck Circumference Depth S 15-20cm / 5.9-7.9inch 9cm / 3.5inch M 20-26cm / 7.9-10.2inch 12cm / 4.7inch L 26-30cm / 10.2-11.8inch 15cm / 5.9inch XL 30-39cm / 11.8-15.4inch 18cm / 7.1inch :
Package List:
1 * Pet Anti Bite Protector :
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please notice that the item color displayed in the pictures may be slightly different from the real object due to different monitors or other factors. :

Müşteri seçim