• Son
EKNITEY Ayarlanabilir Depolama Raf, Metal Mutfak Rafları, mikrodalga Fırın Raf Programı Depolama Raf ile 4 Kanca(4-Katmanlı)

EKNITEY Ayarlanabilir Depolama Raf, Metal Mutfak Rafları, mikrodalga Fırın Raf Programı Depolama Raf ile 4 Kanca(4-Katmanlı)

₺ 194.70
sayı
Mağazada

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Kazalardan, lekelerden, yırtılmalardan ve yırtılmalardan kaynaklanan ürün hasarları ilk günden itibaren karşılanır.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir. . 【YERDEN TASARRUF SAĞLAYAN DEPOLAMA RAFI】 23.2"L * 11.8"W * 39.4" H boyutunda ve ayarlanabilir katman yüksekliği, büyük eşyaları saklamak için yer açmanıza yardımcı olur.Ek yan kanca asma rayı hazırladık, diğer birçok küçük eşyayı tutmak için alanınızı düzenli hale getirmeye ve en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olabilir. 【ZARİF VE PRATİK TASARIM】 Güç kaplaması bu depolama rafını zarif, pas önleyici ve korozyon önleyici su yaptı.Raf çiti ve yoğun demir örgü tasarımı, eşyaların batmasını ve düşmesini önler. 【ÇOK AMAÇLI VE kullanışlı】 Ayakkabı rafı, dolap depolama rafı, mutfak depolama rafı, giriş yolu depolama rafı, hatta saksı rafları olarak kullanılabilir.Evde kullanabilirsiniz, ofis, yurt, açık balkon veya garden.It çok amaçlı bir depolama rafıdır!. 【SAĞLAM VE DAYANIKLILIK】 Raf ünitelerimiz kalınlaştırılmış metal kare borudan ve pürüzsüz ve titiz ağdan yapılmıştır.Her raf, çeşitli öğeleri barındırmak için 20 kg'a kadar ağırlık kapasitesine sahiptir.Bu depolama rafı size uzun süreli depolama çözümü sunacaktır. 【HIZLI VE BASİT MONTAJ】 Sağlanan araç ve kurulum talimatı ile kolay öğe kurulumu.Monte edildikten sonra, metal depolama rafları sağlamdır ve sallanmaz, artık parçalanması konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.EKNİTEY depolama rafı, favori koleksiyonunuz için mükemmel bir depolama çözümü sağlamak üzere tasarlanmıştır stuffs.It şık ve göz alıcı bir raf ünitesi olarak hemen hemen her ev için harika bir ektir.Karbon çeliğinden imal edilmiştir, raf başına 20kg ürün tutabilir!!Aradığınız malzemeleri kolayca bulmanıza yardımcı olur ve eksik bir malzeme için bu zaman alıcı ev avlarını önler.

Ana özellikleri

Müşteri seçim