• Son
Taşınabilir Acil Pisuar Tuvalet Lazımlık İçin Bebek 500 ml Işemek Şişe İçin Bebek Çocuk Çocuk Araba Seyahat Kamp(Kız için)

Taşınabilir Acil Pisuar Tuvalet Lazımlık İçin Bebek 500 ml Işemek Şişe İçin Bebek Çocuk Çocuk Araba Seyahat Kamp(Kız için)

₺ 41.97
sayı
Mağazada

Bottle Çiş Şişesi, çevre dostu ve toksik olmayan, sağlam ve dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. ♦ Kullandıktan sonra sızıntı yok ve mükemmel yay kilidi sızdırmaz tasarımı ile koku önleyici. design Ergonomik tasarım, dökülme yok ve kullanırken bebeğiniz için rahat. ◆ Hafif, taşıması kolay, özellikle otoyol, park, seyahat, araba vb.Gibi dış mekan kullanımı için uygundur.​. ✔ Yeniden kullanılabilir ve temizlenmesi kolay, büyük kapasiteli küçük boyutlu, çocuklarınız için tasarlanmış temel yaşam asistanı.Özellikler : Durum : %100 % Yeni Malzeme : ABS + HDPE + PP Kapasite : 500 ml Renk : Yeşil + Sarı Isteğe Bağlı Tipi : Erkek, Kız Boyutu : yaklaşık. 18 * 8 cm / 7.09*3.15 in Ağırlık : yaklaşık. 158-168g Paket İçeriği : 1 * Taşınabilir Bebek Lazımlık Not : 1. Izin lütfen 0-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim