• Son
Tırnak Renk örneği Sopa ile Yüzük için Tırnak renkli ekran Tırnak Sanat Malzemeleri Tırnak Uygulama Örnekleri (100 pcs, şeffaf)

Tırnak Renk örneği Sopa ile Yüzük için Tırnak renkli ekran Tırnak Sanat Malzemeleri Tırnak Uygulama Örnekleri (100 pcs, şeffaf)

₺ 20.64
sayı
Mağazada

Tırnak Cilanızı Renk Örneği Çubuklarıyla Kolayca Eşleştirin. - Bu ürün numara etiketlerinin 2 kopyasını içerir.Tırnak cilası şişenize bir numara ve ilgili çubuğa aynı numarayı yapıştırın.İşin bitti pairing.No artık çubukların üzerindeki uzun marka ve renk adını (hala istemediğiniz sürece) bağlamanız gerekiyor.Sizi kurtarır daha fazla oje, daha fazla zaman!.Saniyeler içinde İstediğiniz Ojeyi Bulun. - Ojenizi numaralandırılmış sırayla düzenleyerek başlayın.Tırnak renk örneği çubuklarıyla bir renk seçtikten sonra, numaraya göre ilgili ojeyi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.Bu aynı zamanda tırnak cilası organizasyonunuzu daha profesyonel hale getirecektir.Holografik Numara Çıkartmaları. - Sayı çıkartmaları, su geçirmez, dayanıklı ve solmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Her sayı etiketi 8 mm çapındadır ve tırnak cilası şişenizin üstüne, yanına veya başka herhangi bir yerine kolayca uygulanabilir.Yüksek kaliteli Elastik Renk Örneği Çubukları. - Yüksek kaliteli akrilik malzeme, bu tırnak ekran çubuklarını sağlam, dayanıklı, pürüzsüz ve parlatması kolay hale getirir.Her 50 adet Renk Örneği Çubuğu için 1 Halka ile birlikte gelir. - Bu halka, tüm renk örneği çubuklarınızı kolayca düzenlemenize, taşımanıza ve görüntülemenize yardımcı olabilir.Boyut : 100 Sayım (1 Paket) / Renk : şeffaf.

Ana özellikleri

Müşteri seçim