• Son
DAİRUİR Bagaj Kapağı Spoiler, parlak Siyah Araba Arka çatı spoileri Kanat Tamir için M4 Tarzı Yüksek Tekme Uyar 3 Serisi E90

DAİRUİR Bagaj Kapağı Spoiler, parlak Siyah Araba Arka çatı spoileri Kanat Tamir için M4 Tarzı Yüksek Tekme Uyar 3 Serisi E90

₺ 139.20
sayı
Mağazada

1. Aerodinamik bir vizör parçası olup, kuvvet düşürürken gövde üzerindeki hava akışı ile arka lastik çekişini iyileştirir ve yüksek hızlarda sürüş sırasında stabiliteyi artırır. 2. Aracınız için daha iyi aerodinamik sağlar, sürüklenmeyi azaltır, yakıt verimliliğini artırır, çıkışı, çekişi ve stabiliteyi güçlendirir. 3. Spoyler, uzun ömürlü bir ürün için cam elyaf ve ABS Mühendislik plastiğinin bir karışımına sahiptir. 4. Çift taraflı yapışkan bant ile kolay kurulum, maliyetlerin bir kısmının izinden ilham alan bir görünüm elde edin. 5. Parlak boyalı siyah, aracınızın sportif görünümünü önemli ölçüde geliştirir.Şartname : Durum : %100 % yepyeni Ürün Tipi : Yüksek Tekme Güç Spoiler Material : ABSColor : parlak siyah painted Finish : parlak UV korumalı Temizle coat Facility : BMW 3 Serisi E90 2006-2011 uyar (E91 için Uygun değil, E92, E93) BMW M3 E90 Sedan 2007-2013 uyar Montaj prosedürü : 1. Daha sonra montaj yüzeyinin iyice temizlendiğinden emin olun.2. Kurulumdan önce spoyleri test edin.3. Bagajdaki spoylere kadar sıralayın ve grubun ressamı ile doğru konumlandırmasını işaretleyin.4. Bandın kırmızı yerini, spoylerin her iki tarafından yaklaşık 2 inç soyun.bandın tüm kırmızı yerini çıkarmadan arabadaki spoylerin 5. yeri.6. Spoyleri doğru konumda hizaladıktan sonra, spoyler aynı anda basıldığında bandın kırmızı yerini dikkatlice çıkarın place.It bu adımı iki kişinin tamamlaması önerilir.7. Bandın ressamları ile kurulduktan sonra spoiler üzerine baskı yapılması, özellikle dikkat edilmesi gerekenler corners.It spoylere bagajı katılaştırmak için zaman verilene kadar arabayı almamanız önerilir.Paket listesi : 1 x arka bagaj spoiler2 x bant.

Ana özellikleri

Condition:
100% brand new
Product Type:
High Kick Power Spoiler
Material:
ABS
Color:
shiny black painted
Finish:
high gloss UV protected Clear coat
Facility:
Fits BMW 3 Series E90 2006-2011 (not Fit for E91, E92, E93) :
Fits BMW M3 E90 Sedan 2007-2013 :
Assembly procedure:
1. Make sure that the mounting surface is Deaned thoroughly afterwards. :
2. Test Fit the spoilers before installation. :
3. Line until the spoilers on the trunk and mark his right positioning with painter of the band. :
4. Peel The red location of the band about 2 inches from either side of the spoiler. :
5th place of spoilers on the car without removing all the red location of the band. :
6. Once you have the spoilers aligned in the right position, carefully remove the red location of the band during the spoiler is simultaneously as pressed in place. It is recommended that two people complete this step. :
7. Printing on the spoilers After it is installed with painters of the band, with extra attention given to the corners. It is recommended that you do not get the car until the spoilers is given time to solidify the trunk. :
Package list:
1 x rear trunk spoiler :
2 x band :

Müşteri seçim