• Son
ZXY - NAN 40 Yuvası Ahşap Uçucu Yağlar Saklama kutusu Tutar 40 10 ml Yağlar Şişe (Renk : Doğal, Boyutu : 27X11. 5X10. 3 CM)

ZXY - NAN 40 Yuvası Ahşap Uçucu Yağlar Saklama kutusu Tutar 40 10 ml Yağlar Şişe (Renk : Doğal, Boyutu : 27X11. 5X10. 3 CM)

₺ 257.40
sayı
Mağazada

Manuel parlatma, uçucu yağınızı güneşin zarar görmesine karşı koruyabilir. Size Boyut (yaklaşık) : 27 X11.5 X10.3 CM. ESSENTIAL UÇUCU YAĞ yatırımlarınızı nasıl KORURSUNUZ : Ailenizi koruduğunuz gibi,yağlarınızı korumak için harekete geçmelisiniz,bu dayanıklı, 40 şişe saklama kutusu mümkün olan en iyi çözümdür. ✿Uygun depolama Olmadan YAĞLAR İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ KORUMAK : değerli uçucu yağ yatırımlar ve nem yağlar etkinliğini uzak çalmak,toplam 40 şişe için oda ile,bu depolama çözümü yoksa önlenemeyen hasarlardan petrol yatırımları kurtarmak yardımcı olacaktır havaya tedavi edici özellikleri, ışık,ısı,maruz kalma kaybetme riski olacak.Ürünün kalitesi iyi değilse, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ürünün kalitesi iyi değilse, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Boyut : 27 X11. 5 X10.3 CM| Renk : SUNUMLAR için Natural GREAT - Bu güzel vitrin, sunum yaparken uçucu yağlarınız için mükemmeldir.Arkadaşlarınız,meslektaşlarınız,aileleriniz,uçucu yağların faydalarından yararlanan herkes için mükemmel bir hediye.Paket içeriği : Uçucu yağ ahşap kutu X1.Not : Ürün dışında resimde gösterilen diğer öğeler sadece referans içindir ve dahil değildir.Uyarı : Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Müşteri memnuniyeti bizim bir numaralı önceliğimizdir.Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen satış sonrası ekibimize e-posta göndermekten çekinmeyin.Anlayışınız için teşekkürler ve alışveriş anınızın tadını çıkarın!Partiler, seyahatler veya en sevdiğiniz uçucu yağ karışımlarını saklamak için ideal olan bu uçucu yağ seyahat çantası her durum için iyidir; Uçucu Yağı hem güneş ışığından hem de ortam sıcaklığındaki aşırı değişikliklerden kaynaklanabilecek bozulmalardan korur.

Ana özellikleri

Müşteri seçim