• Son
SoGuDıo Metal Bakır folyo Bakır Sac Pirinç Cu Sac Folyo Plaka Zarif Organizasyon Pürüzsüz Yüzey 0.4 mm x 50mm x 1 M Pirinç

SoGuDıo Metal Bakır folyo Bakır Sac Pirinç Cu Sac Folyo Plaka Zarif Organizasyon Pürüzsüz Yüzey 0.4 mm x 50mm x 1 M Pirinç

₺ 237.90
sayı
Mağazada

Sıcak ve soğuk basınç işlemlerine dayanabilen iyi mekanik özelliklere ve iyi işlenebilirliğe sahip pirinç malzemeden üretilmiştir. 100 % Marka yeni ve Yüksek kaliteli.Pürüzsüz yüzey, düşük oksijen içeriği.Yüksek saflıkta, iyi organizasyon.Sert, güçlü.Kaynak ve lehimleme için harika.Kullanımda dayanıklıdır.Esnek, mükemmel yoğunluk, ısı iletkenliği, iyi iletkenlik ve .İletken, termal ve kaynak için kullanılabilir.Gözeneksiz, trahomlu, gevşek.Kalıp yüzey doğruluğunun elektrik yüksek erozyonu, ısıl işlem süreci, elektrotun yönü yoktu.Uygulama : DİY projeleri, dekorasyon, endüstriyel, elektronik, ekipman, ve çok on Specification : Kalınlık : 0.016 inç/0.5 mm Product ölçüsü (L x W ) : 1 m x 50 mm/39.4 x 1.97 inch Material : Copper Processing yöntemleri : Lazer makine, CNC bilgisayar gong, gravür makinesi, freze makinesi Özellikleri : Ürün özellikleri : İyi mekanik özellikleri, iyi huylu sıcak plastisite, yüksek mukavemetli, iyi plastisite, iyi kaynak kabiliyeti, kullandığı geniş Bir yelpazede, bu tür su tankı kemerleri, su temini ve drenaj boruları, madalya olarak Kullanır : bellows, serpantin boruları, karmaşık küçük ürünler, el sanatları, donanım parçaları, müzik aletleri, vb.Paket Içeriği : 1 x Bakır sheet Service : Bu ürün ile herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Ve biz en kısa sürede sorunu çözecektir.Paket içeriği : 1 x Pirinç Sac Rulo.

Ana özellikleri

Thickness:
0.016inch/0.4mm
Product size(L x W ):
1m x 50mm/39.4 x 1.97 inch
Material:
Copper
Processing methods:
Laser machine, CNC computer gong, engraving machine, milling machine
Characteristics:
Product features:
Good mechanical properties, benign hot plasticity,high strength, good plasticity, good weldability,
Uses:
A wide range of uses, such as water tank belts, water supply and drainage pipes, medals, bellows, serpentine pipes, complex small products, handicrafts, hardware parts, musical instruments, etc.
Package Included:
1 x Copper sheet :
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible. :
Package Included:
1 x Brass Sheet Roll

Müşteri seçim