• Son
YUUGAA Arabası Jant kapağı, 2 Adet Arabası Jant kapağı Oxford Kumaş Toz Geçirmez Bebek Arabası Lastik Koruyucu (Tekerlek)

YUUGAA Arabası Jant kapağı, 2 Adet Arabası Jant kapağı Oxford Kumaş Toz Geçirmez Bebek Arabası Lastik Koruyucu (Tekerlek)

₺ 290.70
sayı
Mağazada

【Koruyucu Etki】 Tekerleklerdeki toz ve kirin iç zemin yüzeyini kirletmesini önleyebilir. 【Kurulumu Kolay】 Kurulumu ve kullanımı kolay, bebek arabalarında, tekerlekli sandalyelerde ve bebek arabasında yaygın olarak kullanılır. 【Kullanımı Kolay】 Bebek arabası jant kapağı, dış mekan seyahatleri için uygun bebek arabasının hareketini etkilemez. 【Compact & Durable】 Toz geçirmez, anti-kirli, anti-kirlenme, el-yıkanabilir,yeniden kullanılabilir, uzun ömürlü. 【Mükemmel Kalite】 Seçilen yüksek kaliteli oxford kumaş malzemeleri dayanıklı ve aşınmaya dayanıklıdır.Şartname : Öğe Türü : Arabası jant kapağı Malzeme : Oxford Kumaş Ağırlık : Yaklaşık. 17g-25g / 0.6 oz-0.9 oz Paket listesi : 2 x arabası jant kapağı Not : 1. Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim