• Son
Joligel Bir Adım Jel Oje UV LED, 1 Adım Hiçbir Üst Taban Gerekli, kolay Kapalı Islatın, Tırnaklarınız için 10 Dakika Manikür!

Joligel Bir Adım Jel Oje UV LED, 1 Adım Hiçbir Üst Taban Gerekli, kolay Kapalı Islatın, Tırnaklarınız için 10 Dakika Manikür!

₺ 154.50
sayı
Mağazada

Bir adım! Ayrı ayrı base & top coat uygulamak için 3 1 : Temel + Renk + Top, gerek yok.Joligel One Step jel, UV / LED ile kürlemeyi bitirdiğinizde yapışkan bir yüzey bırakmaz, bu da daha rahat ve konforlu görünür, çünkü temizleyici kullanmaktan da kurtulabilirsiniz!.Sadece tırnağınızı dosyalayın, bu 1 adımlı jelin 2-3 katını uygulayın, LED ile 30 saniye kürleyin (veya UV ile 2 dakika) ve bitti!Manikür 10 dakika içinde hiç bu kadar kolay bir iş olmamıştı.Ve birkaç dakika içinde de emmek kolay!.Bu değerli taş gölgesinden kesintisiz parlaklığın tadını çıkarın. 10-15 gün kusursuz uzun ömürlü aşınma ve zamanla solmaya ve renk değişimlerine karşı dayanıklı, yonga veya leke bırakmayan parlak parlaklık.Mükemmel tutarlılık, düz renk, reçinenin sağlıklı ana malzemesi, minimum koku.BİR adım JEL OJE 4 kat uygulamak zorunda kalmanın zorluğunu unutun!Şimdiye kadarki en hızlı ve en teknoloji dostu tırnak jeli cilasını oluşturmak için özel olarak geliştirilen yenilikçi formül sayesinde, dayanıklılıktan ödün vermeden tek bir katmanda mükemmel kapsama alanı elde edebilirsiniz!Bir Adım jel cilaları süper hızlı, süper nazik ve kullanımı çok kolaydır.Joligel One Step jel cilalarının ıslatılması, hızlı kürlenmesi ve 10-15 gün sürmesi de kolaydır.Jel cila nasıl uygulanır : 1. Etkili jel yapışması için tırnakları gerektiği gibi temizleyin ve düzeltin. 2. Şimdi bir kat Joligel One Step jel 3 uygulayın. LED veya UV lambası altında kürleyin, 30 saniye boyunca LED, 2 dakika boyunca UV 4. 5'i tekrarlayın. Voila!Joligel One Step jel tırnak yüzeyinizi yapışkan bırakmaz, bu da temizleyici kullanmanıza gerek olmadığı anlamına gelir! * İpuçları : Jel cilasını ince, eşit katmanlar halinde uygulayın.Jel cilası nasıl çıkarılır : Parlaklığı gidermek için mani'nizin yüzeyini bir tırnak törpüsü ile parlatın, ardından bir pamuk topunu asetona batırın ve doğrudan tırnağınızın üzerine yerleştirin.Her parmağınızı küçük bir folyo parçasıyla sararak takip edin ve 10-15 dakika sonra jel manikür pamuk topuyla hemen kaymalıdır.

Ana özellikleri

Müşteri seçim