• Son
JİAGOA Katlanır Kamp Sepeti, Katlanabilir Festivali Piknik Bahçe Arabası Sepeti, Açık Vagon ile Çıkarılabilir Kumaş, Taşınabilir

JİAGOA Katlanır Kamp Sepeti, Katlanabilir Festivali Piknik Bahçe Arabası Sepeti, Açık Vagon ile Çıkarılabilir Kumaş, Taşınabilir

₺ 1385.67
sayı
Mağazada

[Malzeme] : Katlanır kampçı, dayanıklı ve deforme olmayan ağır hizmet tipi pas önleyici çelik çerçeveyi benimser.600 D şifreli Oxford kumaş + PVC tekerlekler kullanılarak maksimum yük 80kg'dır ve tüm öğeler aynı anda kontrol edilir. [Büyük kapasite] : Katlanır kampçı, katlanmamış boyut : 105x102x56cm, katlanmış boyut : 52 X76 X25 CM.Yaklaşık 220 L kapasitesi büyüktür, depolama daha uygundur ve depolama alanı da büyüktür.Yarı kapalı tasarım, farklı şekillerdeki öğeleri barındırır.İki ek ön cep, kolay erişim için su bardakları ve cep telefonları gibi kişisel eşyaları saklar. [Tasarım] : Katlanır çok fonksiyonlu araba, kalınlaştırılmış 12 rulmanlı üniversal off-road tekerleklerle donatılmıştır ve ön tekerlek, her zaman durdurulabilen, çeşitli araziler için uygun, direnci azaltan ve daha fazla çekiş sağlayan çift frenlerle tasarlanmıştır.Ayarlanabilir tutamak, açıyı ve yüksekliği ayarlamayı kolaylaştırır. 【Geniş uygulama yelpazesi】 : Alışveriş, süpermarketler, çocuk etkinlikleri, kamp, spor veya hareket vb.Için uygun katlanabilir çok fonksiyonlu araba.Bu istasyon vagonu, kamp, plaj, spor etkinlikleri veya eve yakın gibi açık hava etkinlikleri için yaygın olarak kullanılabilir. [Montajı Kolay] : Montaj gerektirmez.Çantayı çıkarın, koltuk minderini altına yerleştirin ve bu katlanır arabayı istediğiniz yere götürün.Ayarlanabilir kolu, tatil açık kamp piknik bahçe plaj alışveriş Şartname katlanır kamp arabası, katlanır arabası, el arabası : Ürün : Katlanır kamp arabası Malzeme : ŞİRKET çelik boru + Oxford kumaş boyutu Genişletilmiş şifreli : 105x102x56cm Katlanmış boyutu : uygulama 52 X76 X25 CM Kapsam : katlanabilir çok fonksiyonlu arabası, alışveriş, süpermarketler, çocuk etkinlikleri için kullanılan, kamp, spor ya da cep telefonu, vb.Bu bebek arabası, kamp, plajlar, spor etkinlikleri veya evin yakınında olduğu gibi açık hava etkinliklerinde yaygın olarak kullanılabilir.Montajı kolay : monte etmeye gerek yok.Taşıma çantasını çıkarın ve yastığı altına koyun, bu katlanır arabayı istediğiniz yere götürebilirsiniz.Uyarı : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm hataya izin verin.anlayışın için teşekkür ederim. 2. Aydınlatma ve ekranın parlaklık/kontrast ayarları nedeniyle, fotoğraf ile gerçek ürün arasındaki renk biraz farklı olabilir.Paket içeriği : 1 * Katlanır kamp arabası.

Ana özellikleri

Product:
Folding camp cart
Material:
steel pipe + 600D encrypted Oxford cloth
Expanded size:
105x102x56cm
Folded size:
52X76X25CM
Scope of application:
foldable multifunctional trolley, used for shopping, supermarkets, children's activities, camping, sports or mobile, etc. This stroller can be widely used in outdoor activities, such as camping, beaches, sports events, or near home.
Easy to assemble:
no need to assemble. Take out the carrying bag and put the cushion on the bottom, you can take this folding trolley anywhere.
Notice:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1-3cm. thank you for understanding. :
2. Due to the brightness/contrast settings of the lighting and the display, the color between the photo and the actual product may be slightly different. :
Package Included:
1*Folding camper trolley :

Müşteri seçim