• Son
DGZZI USB Dişi Soket 6 AA Pil Kutusu Kutu Tutucu AÇMA-Kapama Düğmesi ve

DGZZI USB Dişi Soket 6 AA Pil Kutusu Kutu Tutucu AÇMA-Kapama Düğmesi ve

₺ 25.77
sayı
Mağazada

Bu pil kutusu ABS plastik ve metalden yapılmış, sağlam ve durable.It alkalin piller veya şarj edilebilir piller için 6 adet AA standart pil tutabilir.USB veri yolu jakı, USB fişli taşınabilir ürünlere güç sağlar ve mükemmel bir harici güç kaynağı olarak kullanılabilir.Küçük kapak (iç) ve pil kutusu sıcakta eriyen işlemlerdir ve kaynak izleri görünecektir.Bu normal bir teknolojidir.Kullanım etkisini etkilemez.Pil, dekoratif ışıkları yakarken güç adaptöründen ve mobil güçten daha güvenlidir, bir USB dişi fiş ve anahtarla, kaynaksız ve kullanışlı connection.It oyuncaklarda, uzaktan kumandalı arabalarda, ışıklarla süslenmiş, elektronik mühendisliğinde veya DC gücünün gerekli olduğu diğer yerlerde kullanılabilir.Özellikler : Ürün Adı : Pil Kutusu Malzeme : ABS plastik, metal, Pil model : geçiş Paketi içerir : 1 ADET Pil Kutusu Özellikleri : USB dişi kablo jack USB bağlantısı ile taşınabilir ürünler için güç sağlar 6 Anma gerilimi : 9 V Anahtar : pil AA pil Renk : Siyah Numara : .Küçük kapak (iç) ve pil kutusu sıcakta eriyen işlemlerdir ve kaynak izleri görünecektir.Bu normal bir teknolojidir.Sadece çıkış, giriş değil.Bir USB dişi fiş ile, hiçbir kaynak gereklidir, ve bağlantı convenient.It oyuncaklarda, uzaktan kumandalı arabalarda, ışıklarla süslenmiş, elektronik mühendisliğinde veya DC gücünün gerekli olduğu diğer yerlerde kullanılabilir.Uyarı : 1. Fiyat sadece pil kutusu içindir, pil içermez. 2. Küçük kapak (iç) ve pil kutusu sıcak eriyiktir ve kaynak izleri vardır.Bu normal bir teknolojidir.

Ana özellikleri

Product name:
battery box
Material:
ABS plastic, metal
Battery model:
AA battery
Colour:
Black
Number of batteries:
6
Rated voltage:
9V
Switch:
with switch
Package includes:
1PC battery box
Features:
The USB female cable jack provides power to portable products with USB plugs. :
The small cover (inside) and the battery box are hot-melt processes, and welding marks will appear. This is a normal technology. :
Only output, not input. :
With a USB female plug, no welding is required, and the connection is convenient. :
It can be used in toys, remote control cars, decorated with lights, electronic engineering or other places where DC power is needed. :
Notice:
1. The price is for the battery box only, without batteries. :
2. The small cover (inside) and the battery box are hot-melt, and there are welding marks. This is a normal technology. :

Müşteri seçim