• Son
Heayzoki Mini Projektör, HD WiFi Projektör, Hava Filtresi Tasarım Firması Daha İyi Görüntüleme Deneyimi için Eksiksiz Arayüz

Heayzoki Mini Projektör, HD WiFi Projektör, Hava Filtresi Tasarım Firması Daha İyi Görüntüleme Deneyimi için Eksiksiz Arayüz

₺ 414.27
sayı
Mağazada

Cep telefonu Wi Fi projeksiyon fonksiyonu ile operasyon daha uygundur ve mini projektör Andorid, İOS sistemi için destekler.Toz geçirmez ağ tasarımı, toz geçirmez ağ çıkarılabilir ve temizlenebilir water.At aynı zamanda projektörün destek yöntemi de geliştirildi.Destek ayağı merkezde tasarlanmıştır, bu nedenle tripodu kullandığınızda dengesizlik sorunu olmayacaktır.Projektörün fiziksel çözünürlüğü 720p'dir, 1920x1080 HD çözünürlük girişini destekler ve ses performansı da çok iyidir.Projektör 1080 P‑multimedya oynatıcı (dahil değil) SD kartı doğrudan yüksek oynamak için U disk takılabilir dahili tanımlı ses ve video desteği vardır.Çeşitli Arayüzleri, SD/ USB / AV / Yüksek Çözünürlüklü çoklu ortam / VGA çeşitli cihazlar bağlanabilir Arayüz, HD projektör kullanmak için, ve 23 dil desteği kolay.Onaylamak 1920 x 1080p Düğmeleri ABS İşlemci : Mstar V53 Fiziksel Dağıtım Oranı : 1280 x 720p Azami Destek Oranı : : Mini Projektör Malzeme özellikler : Öğe Türü : Anahtar, Makine, Dönüş, Giriş Kaynağı, Menü Hoparlör : 1x8r (W) Besleme Gerilimi : ANSI 120-130 LUX Video Formatları Desteklenen 9 en İyi Projeksiyon Boyutu : 60 İnç Parlaklık : 100-240 V Güç : 50 W Projeksiyon Boyutu : 32-176 İnç En-Boy Oranı : 4 : 3, 16 : MPEG / AVI / MP4 / ASF / FLV / VOB / MOV / MP4 Ses Biçimi 1 : WMA / MP3 / M4 A Desteklenen Resim Biçimi : JPEG / BMP / PNG Uzaktan Kumanda Pil Özellikleri : 2 x AAA Pil (Dahil değildir) Ekran açıklama : Desteklenen. Android ekranı için : Menü Android kablosuz bağlantıları için içerir. 2. İOS ekranı : Menüde İOS kablosuz bağlantı ve İOS kablolu bağlantı bulunur. 3. Senkronize ekran ayarları : sistem ayarları, Wi Fi bağlantı yapılandırması, U disk yükseltme, fabrika ayarlarına sıfırlama, kanal değiştirme ve mod değiştirme dahil.Paket Listesi : 1 x Mini Projektör1 x lens Kapağı1 x Uzaktan Kumanda (pil hariç) 1 x Ayar Vidası1 x Ses ve Video Kablosu1 x Güç Hattı1 x Silgi Bezi1 x Kullanım Kılavuzunot : DLNA veri iletimi için yönlendiriciler kullanır.Telefon ve projektör aynı yönlendiriciye bağlı olmalıdır.Ardından projeksiyon elde etmek için video uygulamasını kullanın.

Ana özellikleri

Item Type:
Mini Projector
Material:
ABS
Processor Type:
Mstar V53
Physical Distribution Rate:
1280 x 720p
Maximum Support Rate:
1920 x 1080p
Buttons:
Confirm, Switch Machine, Return, Input Source, Menu
Speaker:
1x8r (2w)
Supply Voltage:
100-240V
Power:
50W
Projection Size:
32-176 Inches
Aspect Ratio:
4
The Best Projection Size:
60 Inches
Brightness:
ANSI 120-130 LUX
Supported Video Formats:
for MPEG / AVI / MP4 / RMVB / FLV / VOB / MOV / 3GP
Supported Audio Format:
for WMA / MP3 / M4A
Supported Image Format:
JPEG / BMP / PNG
Remote Control Battery Specifications:
2 x AAA Batteries (not Included)
Screen description:
1. For Android screen:
The menu contains for Android wireless connections.
2. IOS screen:
The menu contains IOS wireless connection and IOS wired connection.
3. Synchronized screen settings:
including system settings, WiFi connection configuration, U disk upgrade, factory reset, channel switching, and mode switching.
Package List:
1 x Mini Projector1 x Lens Cover :
1 x Remote Control (exclude battery) :
1 x Adjusting Screw :
1 x Audio and Video Cable :
1 x Power Line :
1 x Duster Cloth :
1 x User Manual :
Note:
DLNA uses routers for data transmission. The phone and the projector should be connected to the same router. Then use the video application to achieve projection. :

Müşteri seçim