• Son
Riefie 12 Paket 4 İnç Plastik Bitki Tabağı, İç ve Dış Mekan Bitkileri için Şeffaf Damla Tepsileri, Yuvarlak İnce Saksı (4)

Riefie 12 Paket 4 İnç Plastik Bitki Tabağı, İç ve Dış Mekan Bitkileri için Şeffaf Damla Tepsileri, Yuvarlak İnce Saksı (4)

₺ 29.97
sayı
Mağazada

【Package】 - 12 paketi 4 inç, temizle, yuvarlak, bitki tabakları, her 4.21 "üst ve 3.42" alt,Yükseklik 1.34". 【Malzeme】 - %100 geri dönüştürülebilir PET plastikten imal edilmiştir. 【Koruma】 - Bitki saksılarından su taşmasını yakalar ve mobilyalarınızı ve lekelerinizi serbest tutar.Evinizi bitki saksıları ile çizilmelere karşı koruyun. 【Memnuniyet】- Kapalı veya açık, bahçe veya verandada kullanılabilir, tüm yıl boyunca bitkilerin altında ve üzerinde sulama konusunda endişelenmeyin. 【Dikkatli】 Tabağın üst ve alt boyutlarının farklı olduğunu lütfen unutmayın, bitki tepsilerimizin ihtiyaçlarınızı karşıladığından emin olmak için ikinci resimdeki boyutu dikkatlice kontrol edin. %100 EVCİL HAYVAN.Halılar için mükemmeldir.Ekstra Sert Yapı.Gayet Açık.Kullanımı iç/dış mekan.Dekoratif kayaları çıkarmadan hareket ettirilebilecek kadar sağlam. %100 EVCİL HAYVAN.Gayet Açık.Hafif.Kullanımı iç/dış mekan.Su ve süs taşlarını tutar.Kitaplıklar ve sehpalar gibi sert yüzeyler için uygundur.Tencere ve tabaklar başka türlü desteklenmedikçe, hareket etmeden önce taşları çıkarın, e.g.by mantar paspası. %100 EVCİL HAYVAN.Gayet Açık.Kullanımı iç/dış mekan.Son derece Hafif.Derin sepet gömlekleri daha fazla su tutar.Asılı sepetleri hizalamak için tasarlanmıştır. %100 EVCİL HAYVAN.Gayet Açık.Kullanımı iç/dış mekan.Dekoratif kayaları çıkarmadan hareket ettirilebilecek kadar sağlam.Kare tasarım kare saksılara uyar.Su ve süs taşlarını tutar.Riefie, en yüksek kalitede bitki tabakları üretme konusunda uzun bir geçmişe sahiptir.Yaklaşık 20 yıldır aynı tesiste bitki tabakları yapıyoruz-bu işin en uzunlarından biri.Üretim ekibimiz yıllardır bahçıvanlara güvenilir, yüksek kaliteli tabaklar getirerek birlikte çalışıyor.Riefie bitki tabakları, vakum şekillendirme olarak bilinen bir işlem kullanılarak üretilir.Dayanıklı PET plastik levhalar bir kalıp üzerinde ısıtılır ve vakumla şekle emilir.Bu teknik en güçlü bitki tabaklarını üretir.Enjeksiyon kalıplama gibi diğer teknikler daha ucuz tabakları daha hızlı üretebilir, ancak daha iyi olanları üretemez.Tüm takımlarımız, uzun ömür ve en net ayrıntıları sağlamak için uçak sınıfı T6 6061 alüminyumdan titizlikle işlenmiştir.

Ana özellikleri

Müşteri seçim