• Son
XWWS El Yapımı Örgü Şapka Viking Boynuz Kap Sakal Rasta Kap Cadılar Bayramı Noel Doğum Günü partisi maskesi

XWWS El Yapımı Örgü Şapka Viking Boynuz Kap Sakal Rasta Kap Cadılar Bayramı Noel Doğum Günü partisi maskesi

₺ 126.57
sayı
Mağazada

♦ Yüksek kaliteli kumaş : yüksek kaliteli yün ve akrilik.Yüksek kaliteli malzemeler ve mükemmel işçilik, hafif, rahattır ve çok esnektir.Sıcaklık ve konfor için el yapımı süper yumuşak iplik. size Mükemmel boyut : Bir boyut baş çevresi 56-58cm (22.0"-22.83") için uygundur.tarafsız. styling Yaratıcı stil : Yaratıcı Viking boynuz kapakları ve uzun sakallar sizi sıcak yapar; benzersiz rahat ve sıcak örgü ipliği, özel yolunuzu göstermek için komik şapkalar. be Ayrılabilir sakal : uzun sakal irade ayarlanabilir, ayrılabilir, farklı şekillerde yapılabilir. fun Eğlenceli ve pratik bir hediye : bu şapkayı takın ve ailenize neşe getirin!Noel, Cadılar Bayramı, tatil, kış sporları, açık hava etkinlikleri, boş zaman, rol yapma ve diğer partiler için uygundur.Benzersiz bir Cadılar Bayramı kostümü mü arıyorsunuz?Sonbahar veya kış aylarında özel olan komik bir şapka mı arıyorsunuz?Bu yaratıcı Viking boynuzu sakalı sizin için mükemmel!Özellikleri : Şık, iyi esneklik ve konfor.Çıkarılabilir sakallı design.It giymek çok rahat.Şartname : Boyutu : tek beden herkese uya Rmalzeme : yünpaket İçeriği : 1 kış sakal hat Washing talimatları : Çok sıcak su kullanmayın, bükmeyin.Not : 1, nedeniyle farklı görüntüler ve ışık efektleri, öğenin gerçek renk renk gösterimi biraz değişebilir.2. Öğenin boyutu boyutunuzdan biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçümler nedeniyle küçük farklılıklara izin verin.

Ana özellikleri

Size:
one size fits all
Material:
wool
Package Included:
1 winter beard hat :
Washing instructions:
Do not use too hot water, do not twist. :
1, due to different displays and light effects, the actual color of the item may vary slightly from the color representation. :
2. The size of the item may vary slightly from your size.Please allow for slight differences due to manual measurements. :

Müşteri seçim