• Son
DIY Akrilik Şablon, ince İşçilik Doğru Kesme Mesafesi Şeffaf Şeffaf Kapitone Şablonları için omuzdan askili çanta

DIY Akrilik Şablon, ince İşçilik Doğru Kesme Mesafesi Şeffaf Şeffaf Kapitone Şablonları için omuzdan askili çanta

₺ 162.90
sayı
Mağazada

Doğru Kesme Mesafesi : İnce işçilikle, bu şablonlar şeffaf ve nettir ve kesme mesafesi doğrudur.Koruyucu Film : Bu şablonlar, nakliye sırasında darbeleri ve çizikleri önlemek için bir kraft kağıt koruyucu film tabakası ile birlikte gelir.Amaç : Bu akrilik şablonu kullanarak, bitmiş boyutu yaklaşık 15x19x1cm olan bir omuz çantası yapabilirsiniz.Dayanıklı Yeniden Kullanılabilir : Yüksek kaliteli akrilik malzemeden yapılmış, bu şablonlar kullanımda dayanıklıdır ve tekrar tekrar kullanılabilir.Saklanması Kolay : Gelişmiş üretim teknolojisini benimseyen bu şablonların saklanması kolaydır ve uzun süre kullanılabilir.Özellik : 1. Amaç : Bu akrilik şablonu kullanarak, bitmiş boyutu yaklaşık 15x19x1cm olan bir omuz çantası yapabilirsiniz.2. Doğru Kesme Mesafesi : İnce işçilikle, bu şablonlar şeffaf ve nettir ve kesme mesafesi doğrudur.3. Dayanıklı Yeniden Kullanılabilir : Yüksek kaliteli akrilik malzemeden yapılmış, bu şablonlar kullanımda dayanıklıdır ve tekrar tekrar kullanılabilir.4. Saklanması Kolay : Gelişmiş üretim teknolojisini benimseyen bu şablonların saklanması kolaydır ve uzun süre kullanılabilir.5. Koruyucu Film : Bu şablonlar, nakliye sırasında darbeleri ve çizikleri önlemek için bir kraft kağıt koruyucu film tabakası ile birlikte gelir.Şartname : Öğe Türü : Akrilik şablonlarmalzeme : akrilikfonksiyon : Bir Omuz çantası yapmak için Modeli kullanabilirsinizfinished Stil : Omuz çantasıöneriler : 1. Bitki Yumuşak Deri Gibi Sert Deri, Desen Çizgisi Boyunca bir Bıçakla Kesilmesi veya Doğrudan bir Deri Bıçakla Kesilmesi Tavsiye Edilir2. Özel El Sanatları tarafından işlenen Bazı Deri için deri Bir Awl ile işaretlenemez, Bu nedenle bir kalemle Kesilmesi gerekir Paket Listesi : 4 x Acrylic Şablon .

Ana özellikleri

Item Type:
Acrylic Templates
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Shoulder Bag
Finished Style:
Shoulder Bag
Recommendations:
1. Hard Leather, Such As Plant Soft Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Directly Cut with a Leather Knife :
2. For Some Leather Processed by Special Crafts, the Leather Cannot Be Marked with an Awl, So It Needs to Be Cut with a Pen :
Package List:
4 xAcrylic Templates  :

Müşteri seçim