• Son
Tekerlek Kuruyemiş Vida, M12 x P1. 5 Araba Yarışı Lug Tekerlek Kuruyemiş Vida Çoğu için Hondas Aftermarket Tekerlekler (Mavi)

Tekerlek Kuruyemiş Vida, M12 x P1. 5 Araba Yarışı Lug Tekerlek Kuruyemiş Vida Çoğu için Hondas Aftermarket Tekerlekler (Mavi)

₺ 122.37
sayı
Mağazada

EVRENSEL UYUMLULUK - - - Honda, Mitsubishi, Ford, Toyota, Hyundai,Lexus,Mazda Ve Diğer Otomobil Markaları için 60 Derece Konik Koltuklu Çoğu Satış Sonrası Tekerlek için.ÜSTÜN KALİTELİ MALZEME- - - Paslanması kolay olmayan, yüksek mukavemetli ve uzun ömürlü dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli demir malzemelerden yapılmıştır.Soğuk dövme malzeme imalatı, güçlü ve sağlam olmasını sağlar.IYİ PERFORMANS - - - 100 % Marka Yeni ve yüksek kaliteli.Somun ve cıvataların daha fazla yük oluşturmasına izin verin.Hub içinde daha uygun somun ve cıvata daha güçlü yapmak için groove.ULTRA GÜÇLÜ - - - Somun ve cıvataların daha fazla yük oluşturmasına izin verin.Hub içinde daha uygun somun ve cıvata daha güçlü yapmak için groove.SERVİS GARANTİSİ-Mükemmel kalitede servis, hızlı teslimat, basit satış sonrası servis.Elimizden geldiğince memnuniyet garantisi veriyoruz.Herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bize bildirin ve ekibimiz 24 saat içinde cevap verecektir. 100 % Marka Yeni ve yüksek kaliteli.Soğuk dövme malzeme üretimi onu güçlü kılar ve sturdy.It honda için çoğu satış sonrası tekerleğe uyar.Somun ve cıvataların daha fazla yük oluşturmasına izin verin.Hub içinde daha uygun somun ve cıvata daha güçlü yapmak için groove.M12 x P1 Uygulama özellikleri : Durumu : Yeni, İsteğe bağlı Renk : Kırmızı, Siyah, Kırmızı Malzeme : Demir Kapsam : .5 Honda için 60 Derece Konik Koltuk ile En çok satış Sonrası Jantlar için Takım : Mitsubishi için, Ford, Toyota, Hyundai,Lexus için,Mazda Ve Diğer Araba Yapar.Paket listesi : 20 * Kilit Somunu 1 * Dahili Tahrik Somunu Anahtarı 1 * Dahili Olarak Çalıştırılan ALLEN Altıgen Anahtarı Not : 1. Bu yüksek kaliteli bir satış sonrası yedek üründür, ancak orijinal değildir. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Ana özellikleri

Müşteri seçim