• Son
Zemin Güç Çıkışı, 250V 16A Bağlantı Kutusu Şerit Hub Masa Soketi Ev için Bilgisayar Telefon Portu ile Dayanıklı (Hızlı sıçrama)

Zemin Güç Çıkışı, 250V 16A Bağlantı Kutusu Şerit Hub Masa Soketi Ev için Bilgisayar Telefon Portu ile Dayanıklı (Hızlı sıçrama)

₺ 253.50
sayı
Mağazada

Dahili su geçirmez sızdırmazlık ve şeffaf yemlik plakası nem, toz vb. Yapar.sokete girmek ve etkilemek kolay değil.CAT6 ile donatılmış, T568 A, T568 B bilgisayar arayüzü ve CAT3 telefon arayüzü, şarj çok uygundur.IP40 koruma sınıfı ile alt kutu, bağlantı kesilmesini ve elektrik sızıntısını etkili bir şekilde önleyebilir, kullanımı çok güvenlidir.Yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmış gümüş panel, çizilmeye ve yüksek sıcaklığa dayanıklı, güzel ve dayanıklıdır.Ofis, ev, fabrika, okul, restoran vb.Dahil olmak üzere çeşitli yerlerde esnek uygulama sağlar, çok pratiktir.Özellik : 1. CAT6 ile donatılmış, T568 A, T568 B bilgisayar arayüzü ve CAT3 telefon arayüzü, şarj çok uygundur.2. Yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmış gümüş panel, çizilmeye ve yüksek sıcaklığa dayanıklı, güzel ve dayanıklıdır.3. IP40 koruma sınıfı ile alt kutu, bağlantı kesilmesini ve elektrik sızıntısını etkili bir şekilde önleyebilir, kullanımı çok güvenlidir.4. Dahili su geçirmez sızdırmazlık ve şeffaf yemlik plakası nem, toz vb. Yapar.sokete girmek ve etkilemek kolay değil.5. Ofis, ev, fabrika, okul, restoran vb.Dahil olmak üzere çeşitli yerlerde esnek uygulama sağlar, çok pratiktir.Silver Computer Arayüzü : uygulama alanı, T568 A, T568 BTelephone Arayüzü : CAT3 Protection Notu : İP40İnstallation Yöntem : Embedded Usage Senaryo : Ofis, iş ofis binası, konut, fabrika 4000 WColour Alüminyum Alloy Functional Parçaları Malzeme : Alev Geciktirici PCRated Gerilim : 250v Rated Geçerli : 16 AMaximum Yük Güç : : Socket Bottom Kutusu ve Panel Materyal özellikleri : Öğesi Türü : : .Paket listesi : 1 x Alt Kutusu1 x Soket Paneli1 x Kullanım Kılavuzu4 x Kurulum Vidası1 x Kurulum Kapak plakasınot : 1. Kurulum sırasında su girmemeye dikkat edin, gelecekte kullanırken olası güvenlik tehlikelerini önlemek için masaüstü soketini kuru ve temiz tutmaya çalışın.2. Güvenlik ve servis ömrü sorunlarını daha iyi sağlamak için masaüstü soketini takarken kabloyu topraklamaya bağladığınızdan emin olun.3. Masaüstü soketini takarken, konuma dikkat etmeniz gerekir ve cihazın normal kullanımını etkilememelidir. desk.It nispeten gizli bir yere veya sık kullanılmayan bir yere kurmak en iyisidir.4. Masaüstü soketinden sonra.

Ana özellikleri

Item Type:
Up Socket
Bottom Box and Panel Material:
Aluminium Alloy
Functional Parts Material:
Flame Retardant PC
Rated Voltage:
250v
Rated Current:
16A
Maximum Load Power:
4000W
Colour:
Silver
Computer Interface:
CAT6, T568A, T568B
Telephone Interface:
CAT3
Protection Grade:
IP40
Installation Method:
Embedded
Usage Scenarios:
Office desktop, business office building, residence, factory. 
Package List:
1 x Bottom Box :
1 x Socket Panel :
1 x User Manual :
4 x Installation Screw :
1 x Installation Cover Plate :
1. Be careful not to get water in during installation, try to keep the desktop socket dry and clean to avoid potential safety hazards when using it in the future. :
2. Be sure to connect to ground the wire when installing the desktop socket, so as to better ensure the safety and service life issues. :
3. When installing the desktop socket, you must pay attention to the position, and it should not affect the normal use of the desk. It is best to install it in a relatively secret place or a location that is not frequently used. :
4. After the desktop socket i :

Müşteri seçim