• Son
Sürgülü Ahır Kapı Kiti 150-400 cm Ahır Kapı Asılı Ray Donanım Parça Aksesuarları Tam Dolap Seti, Sürgülü Kapı Slayt Raylı Parça,

Sürgülü Ahır Kapı Kiti 150-400 cm Ahır Kapı Asılı Ray Donanım Parça Aksesuarları Tam Dolap Seti, Sürgülü Kapı Slayt Raylı Parça,

₺ 1082.31
sayı
Mağazada

【Yükseltme Malzemesi】 : Yüksek kaliteli karbon çeliği, buzlu siyah yüzey, su geçirmez, pas geçirmez ; Askının tekerleği yüksek kaliteli naylondan yapılmıştır, süper sessiz ve parçayı korur, 220 lbs'ye kadar tutma kabiliyeti.Kapı kalınlığı için uygundur : 3.5-4cm.Endüstriyel sınıf malzeme ve mükemmel dövme işlemi, aileniz için güvenli bir servis ömrü sağlar. 【Güvenlik Makaralı Rulman】 : Yüksek saflıkta rulman çeliği Gcr15 kullanın, 150000 kez açma - kapama testini geçti, aşınmaya dayanıklı, hareketin sorunsuz olmasını ve tekerleğin akıcılığını sağlayın. 【Alçak Tavan】 : Çift kapı bypass kiti olarak tek ray üzerine monte edilir, sadece kapının üstünden tavana kadar 6" alana ihtiyaç duyar, geleneksel bir ahır kapısı donanımı kadar kurulumu kolaydır, sıkıcı kurulum adımlarına sahip değildir. 【Bir parça dahil estetik 160 CM ve uzunluk > 160cm birden fazla parçadan monte edilir, uzun sürgülü raylar kolay montaj/demontaj/depolama için birkaç parçaya kesilir.Ekteki kılavuz, her kurulum adımını gösterir.

Ana özellikleri

Color:
Black
Load:
300kg
Material:
6mm thick carbon steel
Features:
√Easy to install :
√Stainless steel tracks, very durable. :
√High-quality and ball-bearing carriages. :
√-- Suitable for door thickness:
40-45mm(More than 45MM, write to tell us)
√-- Hanging rail length = door width * 2 + 10cm :
√Loadable up to max. 100 kg. :
√Space-saving:
makes your room look more spacious without the usual door opening.
√Low-noise, robust and high-quality carriage made of carbon steel. :
√Track length:
Can be customized(Contact us by email).
√Wide use:
Ceiling mount kit mainly suitable for opening don't have enough beam space to mount track, ideal for kitchen, storage room, bedroom, closet, storage, wardrobe, wine cellar etc.
Detailed instrctions:
1. The product only including hardware, not including door. :
2. Main rod length 160cm are assembled from multiple parts, the long sliding rails are truncated into Several parts for easy assembly/disassembly/storage. Manual enclosed demonstrates every installation step in :

Müşteri seçim