• Son
NC 4 - Piece Set Olmayan Pamuk Çorap Pet Köpekler için Olmayan Ayakkabı Çizmeler Pet Takım Kış, Rahat

NC 4 - Piece Set Olmayan Pamuk Çorap Pet Köpekler için Olmayan Ayakkabı Çizmeler Pet Takım Kış, Rahat

₺ 103.80
sayı
Mağazada

Pamuktan yapılmış, güçlü nem emme, yumuşak ve nefes alabilir.Evcil hayvanlarınızın mobilyalarınızı veya zemininizi çizmesini önleyin Evcil hayvanlarınızın pençelerini temiz tutun ve böylece yatağınıza tırmanmalarına izin verin.Eack paketi 4 adet/takım çorap ile birlikte gelir, çorapların deseni ve rengi rastgele gönderilecektir, pls satın almadan önce sakıncası olmadığından emin olun.Anti-tasarım, evcil hayvanınızı soğuk, kar, buz ve diğer sert yüzeylerden koruyun.Yeterince yumuşak ve sıcak, köpeklerinizin pençelerini sıcak ve güvende tutun.Açıklama : - Pamuktan yapılmış, güçlü nem emme, yumuşak ve nefes alabilir. - Anti-tasarım, evcil hayvanınızı soğuk, kar, buz ve diğer sert yüzeylerden koruyun. - Yeterince yumuşak ve sıcak, köpeklerinizin pençelerini sıcak ve güvende tutun. - Mobilya veya zemin yourpets pençeleri temiz Tutun böylece çizilmeye ve yatağına tırmanmak için izin vererek gelen hayvan önlemek. - Eack paketi 4 adet/takım çorap ile birlikte gelir, çorapların deseni ve rengi rastgele gönderilecektir, lütfen satın almadan önce sakıncası olmadığından emin olun.Özellikler : - 6 Nın Malzeme : Pamuk Boyutu : .2 5x3cm.56x1.7 18 inç - Boyut M : .4.2, 5cm.95x1.3 9x4cm/38 inç - Boyut L : .54x1.57 inch Package İçerir : 4 Adet Socks Note Kümesi : yukarıdaki boyutu el ile ölçülür Beri, gerçek öğenin boyutunu yukarıdaki boyutu biraz farklı olabilir.Işık efektleri, monitör ayarları vb.Nedeniyle.Resimlerin renginde ve gerçek öğede hafif bir fark olabilir.

Ana özellikleri

- Material:
Cotton
- Size S:
6.5x3cm/2.56x1.18 inch
- Size M:
7.5x3.5cm/2.95x1.38 inch
- Size L:
9x4cm/3.54x1.57 inch
Package Includes:
Set of 4 Pieces Socks :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color of the pictures and the actual item. :

Müşteri seçim